Header Ads

[VIDEO] 10 Kemalangan Yang Mengerikan Di Taman Tema Di Seluruh Dunia..#3 Paling Ngeri!!

Loading...

Ketagihan perasaan adrenaline rush yang dialami oleh peminat-peminat taman-taman tema ini telah membuatkan evolusi permainan berlaku secara tidak langsung.

[VIDEO] 10 Kemalangan Yang Mengerikan Di Taman Tema Di Seluruh Dunia..#3 Paling Ngeri!!
[VIDEO] 10 Kemalangan Yang Mengerikan Di Taman Tema Di Seluruh Dunia..#3 Paling Ngeri!!

Pemilik-pemilik taman-taman tema ini dilihat berlumba-lumba untuk menghasilkan sesebuah permainan yang baru bagi menggantikan permainan yang lama di taman tema mereka dan secara kebiasaannya, pengunjung-pengunjung akan dijanjikan dengan permainan baru yang lebih menarik berbanding dengan sebelumnya.


ARTIKEL MENARIK:
1. Gempar ! Rakaman Video Lelaki Disambar Petir Dua Kali !! Lihat Apa Terjadi Dengan Dia Selepas Itu.. Semoga Allah Selamatkan Kita Semua.

2. VIDEO: Sedih... Elly Mazlien Dedah Penderitaan Hidup & Sejarah Hidup Beliau Selepas Keluar Gegar Vaganza, Patutlah Dia Sentap Gila Dengan Komen Ramli MS

3. [VIDEO] Allah! Allah! Tak Mampu Bayar Sewa Ambulans, Pengemis Tolak Mayat Isteri Sejauh 80 Kilometer

4. Patut Lah Aku Tengok Anak Lelaki Aku Sekarang Ni Lain Macam Dengan Bibik, Aku Pasang CCTV Dalam Bilik Dia Nak Tengok Apa Dia Buat Dengan Bibik Aku, Terkejutnya Aku Bila Rakaman Dia Sedang . . .

5. [VIDEO] Lelaki lalu jambatan ni.. rasa macam tidak betul!! Dia pakai kamera rakamkan keadaan ni.. akhirnya apa yang berlaku buat dia rasa terkejut!!Namun, ada kalanya, aspek keselamatan tidak diambil berat oleh pihak pengurusan taman-taman tema ini dan ini telah menyebabkan berlakunya kemalangan dan tragedi yang tidak diingini.________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments