Header Ads

Nur Sakinah Dakwa Dirinya Ibu Kepada Imam Mahdi Dan Mahu Lahirkan Imam Mahdi Bersama PU Faiz

loading...

Nur Sakinah Dakwa Dirinya Ibu Kepada Imam Mahdi Dan Mahu Lahirkan Imam Mahdi Bersama PU Faiz

Nur Sakinah Dakwa Dirinya Ibu Kepada Imam Mahdi Dan Mahu Lahirkan Imam Mahdi Bersama PU Faiz
Nur Sakinah Dakwa Dirinya Ibu Kepada Imam Mahdi Dan Mahu Lahirkan Imam Mahdi Bersama PU Faiz

Nur Sakinah Dakwa Dirinya Ibu Kepada Imam Mahdi Dan Mahu Lahirkan Imam Mahdi Bersama PU Faiz


ARTIKEL MENARIK:
1. "Aku Masuk Je Kereta Dia Semua Okay Je, Sampai Masuk Je Highway Ke Sunway, Dia Pandang Aku Lain Macam Sambil Tangan Menggosok Kemaluan, Aku Buat Tak Nampak Je, Sampai Dia Mengeluarkan Kemaluan Dia Aku Terbeliak Besar Sebab. . .", Wanita Ini Dedah Pengalamain Naik Grabcar

2. ALLAHUAKBAR!! KEJAM!! Ibu Tunjuk Bukti Diri Dan Anak Dipukul Suami Hingga Cedera Teruk & Darah Beku

3. "Gaji Suami Orang Lain Pun RM10,000 Juga Lah Wei!! Kau Jangan Biadap!!", Wanita Ini Mengamuk Cuma Kerana Dikatakan Anaknya Memakai. . . .

4. Adik Aqasha Cerita Perkara Sebenar Selepas Beliau Di culik Oleh...

5. Sering Di Maki Orang Awam Kerana Lambat Sampai Tempat Kejadian, Anggota Polis Ini Dedahkan Kenderaan 'Land Rover' PDRM Teruk Membahayakan Nyawa Ketika Bertugas


PU Faiz Mencederakan Penceramah Bebas Wanita
Seperti yang di dakwa dan kami berhak memperjelaskan keadaan yang sebenar untuk tidak melahirkan lagi mulut-mulut puaka
1) Wanita itu BUKAN Penceramah bebas atau Ustazah seperti yg tertulis di dada-dada akhbar
2) Beliau datang dan menceroboh ke pusat pengajian kami dan dia juga didakwa kerna menceroboh (sebutan kes beliau pada Rabu ini)
3) Pu Faiz tidak mencederakan atau memukul beliau melainkan lebih kepada “MEMPERTAHANKAN DIRI” kerana cubaan memeluk (menurut saksi) dan berlaku pergelutan yang mengakibatkan kecederaan pada bahagian tangan wanita itu.

Sering mengganggu dan ingin berjumpa untuk melakukan hubungan intim


4) Wanita itu sering menganggu kami dengan hal rumahtangga beliau (sekarang dah bercerai) dan juga sering menghubungi PU Faiz untuk berjumpa serta ingin melakukan hubungan seks agar melahirkan seorang zuriat iaitu IMAM MAHDI walau ketika itu beliau MASIH ISTERI ORANG.
5) Sering mendakwa dirinya adalah Ibu kepada IMAM MAHDI dan sering berjumpa NABI.
6) Cemburu dengan kebahagiaan kami dan menfitnah yang kami sudah bercerai dan PU Faiz adalah bakal suami keduanya.
Kesimpulannya.. Ini adalah dugaan untuk kami dan didatangkan ujian berbentuk sebegini. Apapun InsyaAllah kami akn tenang hadapi.
Mohon sebaran bagi Menjelaskan Fitnah ini

P/s : FB Nur Sakinah mcm menakutkan. Boleh Check -- Di fb nur SAKINAH

Petaling Jaya : Penceramah wanita yang didakwa dicederakan Naib Juara program Pencetus Ummah (PU), PU Faiz dihadapkan ke Mahkamah Majistret Petaling Jaya, hari ini, atas tuduhan menceroboh sekolah tahfiz milik lelaki itu di Kota Damansara, September lalu.

Tertuduh, Nurul Intan Sakinah Azmi, 29, mengaku tidak bersalah ketika pertuduhan terhadapnya dibacakan di hadapan Majistret Datin Fadzlin Suraya Mohd Suah.

Mengikut pertuduhan, ibu tunggal empat anak itu didakwa melakukan ceroboh jenayah dengan memasuki ke dalam premis milik PU Faiz atau Ahmad Faiz Hafizuddin Rosli, 27, yang digunakan sebagai tempat pusat pengajian agama Islam di Pondok Rumi Sufi Jawi, No 14-3, Tingkat 2, Jalan Pekaka 8/4, Seksyen 8, Kota Damansara, di sini pada 2.30 petang, 26 September lalu.

Mahkamah membenarkan tertuduh diikat jamin sebanyak RM3,000 dengan seorang penjamin dan menetapkan 7 Disember untuk sebutan semula kes.

Isnin lalu, PU Faiz mengaku tidak bersalah dan minta dibicarakan di mahkamah sama atas tuduhan mencederakan Nurul Intan Sakinah di tempat, tarikh dan masa sama.
________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments