Bukan Garam, Ternyata Ular Sangat Takut dengan Dua Benda Ini.

loading...

Bukan Garam, Ternyata Ular Sangat Takut dengan Dua Benda Ini. Netizen: "Teurima kasih saya mau coba.

Bukan Garam, Ternyata Ular Sangat Takut dengan Dua Benda Ini.
Bukan Garam, Ternyata Ular Sangat Takut dengan Dua Benda Ini.

Karana sering ada masuk ular keu rumah setiap mlm jumat xalion .pake garam tetap bisa masuk, semoga bisa.." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Ular adalah jenis haiwan yang sangat bahaya. Sebarang gigitan ular boleh berbahaya, ada ular yang beracun. Kebanyakan orang tidak tahu spesies ular yang berbeza dan mana yang beracun. Jika anda digigit ular, dapatkan rawatan perubatan segera.

Gigitan ular boleh menyebabkan kerosakan tisu serius di mana gigitan berlaku dan juga boleh memerlukan rawatan perubatan susulan. Sekiranya anti-venom yang betul diberikan dengan cepat, ia dapat menyelamatkan nyawa orang itu. Oleh itu, kalau jumpa ada ular disekeliling anda, jangan cuba mendekati ular tersebut dan jangan tunjuk hero untuk menangkap ular tu, sebab kita tidak pasti ular tersebut beracun atau tidak.

ARTIKEL MENARIK: Tular Video Pegawai KDN Ajak Gadvh, Terbaru Pihak KDN Serah Kepada Polis Untuk Siasatan. Dan Ini Hasil Siasatan Pihak KDN Pasti Kecewa Dengan Individu Tersebut


Untuk mengelakkan serangan atau menggigit oleh ular, jangan bermain dengan atau menarik perhatian ular. Kalau ular mendekati anda cepat lari. Sebab takut nanti ular serang.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan admin semata-mata. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Bukan Garam, Ternyata Ular Sangat Takut dengan Dua Benda Ini. Saksikan

Sila tonton video:

Sumber - DHarian

-----------------------------------------------------------------
loading...

Post a Comment

0 Comments