Memang Sporting Lah Tengku Puan Pahang Ni, Rilex Je Bawak lagu JUJUR dari kumpulan RADJA… Live Band lagi tu!..

loading...

SELAIN sifat kasih dan prihatin kepada rakyat, Tengku Puan Pahang, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah sememangnya dikenali kerana kehandalannya di dapur.

Memang Sporting Lah Tengku Puan Pahang Ni, Rilex Je Bawak lagu JUJUR dari kumpulan RADJA… Live Band lagi tu!..
Memang Sporting Lah Tengku Puan Pahang Ni, Rilex Je Bawak lagu JUJUR dari kumpulan RADJA… Live Band lagi tu!..

Sebutlah apa sahaja masakan tidak kira masakan Melayu, Barat, Timur Tengah dan pelbagai lagi, semuanya mudah sahaja bagi isteri kepada Pemangku Raja (Tengku Mahkota, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah) itu memasaknya.

Selain itu ramai yang tidak tahu Tunku Azizah juga mempunyai bakat menyanyi. Bukan nyanyi karaoke ye, menyanyi LIVE Band lagi!. Bukan senang nak menyanyi ikut Live Band ni. Tetapi Tunku Azizah selamba je.

ARTIKEL MENARIK: Teguran Lelaki Ni Terhadap Marina Mahathir VIRAL. Puncanya Buat Ramai Terkedu

Seperti yang di lihat pada rakaman video yang di letakkan dalam Instagram Kemsalleh #tengkupuanpahang, Tunku Azizah membawakan lagu Jujur dari band terkenal Indonesia Radja.

Walaupun Video ini sudah lama di post pada Instagram tersebut tetapi bagi yang belum melihat bakat terpendam Tunku Azizah bolehlah menonton videonya yang kami sertakan di bawah ni.

Ramai Follower Instagtram tersebut yang memuji Tunku Azizah sebagai seorang humble, sporting dan sempoi seperti dipetik dari Instagramnya.
Aksi Tunku Azizah sedang menyanyikan lagu dengan penuh perasaan tapi still look humble
Tidak dipastikan majlis apa yang di hadiri oleh Tengku Puan Pahang itu tetapi kelihatan di dalam video ada beberapa artis yang menyanyi bersama seperti Umie Aida dan beberapa orang lagi.Semoga Tunku Puan Pahang senantiasa sihat walafiat hendaknya dan sentiasa menjadi seorang yang humble serta sporting!..Tonton Video Tunku azizah menyanyi Live Di Bawah
Salam morning. #kemsays "Be HONEST, HUMBLE and a SPORT like Tengku Puan Pahang. Jujur by Radja @umieaida9 @chef_zam " ❤❤❤ #song #jujur #radja #tengkupuanpahang #malaysiaroyalty #royalty #honest #humble #sporting #quoteofthemorning #quoteoftheday #quotetoliveby #quote #bettyanddamis
A post shared by Kem Salleh (@kemsalleh) on Feb 2, 2018 at 5:43pm PST

Kredit : kicappedas

-----------------------------------------------------------------
loading...

Post a Comment

0 Comments