Rasa ‘Kotor’, Macam Nak Bunuh Diri- Pemandu Berstatus Suami Cabul Gadis 18 Tahun, Merendahkan Isteri.. Psycho!

loading...

Siapa sangka perjalanan untuk berjumpa dengan rakan akhirnya bertukar menjadi pengalaman paling perit yang tidak dilupakan seumur hidup. Semuanya bermula apabila gadis ini telah mengambil perkhidmatan kenderaan, tak lama selepas itu perkara yang tidak disangka berlaku..

Rasa ‘Kotor’, Macam Nak Bunuh Diri- Pemandu Berstatus Suami Cabul Gadis 18 Tahun, Merendahkan Isteri.. Psycho!
Rasa ‘Kotor’, Macam Nak Bunuh Diri- Pemandu Berstatus Suami Cabul Gadis 18 Tahun, Merendahkan Isteri.. Psycho!
Kami harap anda di luar sana terutama bagi kaum wanita selepas ini lebih berhati-hati. Ambil paparan skrin foto serta info mengenai pemandu dan hantarkan kepada rakan terdekat kerana apa-apa sahaja boleh terjadi.

ARTIKEL MENARIK: Benarkah Bahawa Yang di-Pertuan Agong Sultan Muhammad V Sudah Berkahwin? Lampiran Viral Berkenaan Perbelanjaannya Sebelum Ini Ada Tertulis Perkataan “Wive”!


Meminta penumpang di bahagian hadapan kerana tayar belakang rosak


Seorang gadis telah menceritakan pengalaman ngeri yang tidak dapat dilupakannya dimana dia telah menempah perkidmatan kenderaan Grab. Sebagai penumpang, gadis itu duduk di bahagian belakang. Namun pemandu itu meminta supaya berpindah ke tempat duduk hadapan kerana tayar belakang rosak. Menurut gadis itu, mereka berborak seperti biasa.
Tiba-tiba pemandu itu bertanya beberapa soalan yang tidak sopan. Selepas itu, gadis ini disuruh supaya menanggalkan pakaiannya. Bila ‘permintaanya’ ditolak, lelaki itu sendiri melakukan perkara itu.

Alami situasi paling ngeri, rasa macam nak bunuh diri


Gadis ini berasa sangat terkejut dan tak mampu untuk melakukan sebarang tindakan. Bila pemandu itu melakukan perkara terkutuk itu, dia mengatakan bahawa gadis ini lebih baik dari isterinya. Bukan itu sahaja, lelaki jelik ini juga turut merendah-rendahkan gadis ini.
Sampai sahaja di rumah, gadis ini berasa sangat sedih, murung sehinggakan ada niat untuk membunuh diri. Akhirnya gadis ini membuat laporan polis bersama abangnya.

Akhir sekali, isteri kepada pemandu itu sendiri yang menghubungi, meminta maafBila di balai, gadis ini berjumpa semula dengan pemandu itu semula. Apa yang membuatkan gadis ini panas hati adalah gaya pemandu itu seperti tiada apa-apa yang berlaku. Dia dilihat tersenyum dan berborak dengan mesra bersama saspek yang lain.
Akhir sekali, isteri kepada pemandu tersebut menelefon dan meminta maaf bagi mewakili semuanya itu.Netizen luah rasa simpati
Sumber: Twitter

Credit: OhBulan

Credit : V i R a L M a N i A

-----------------------------------------------------------------
loading...

Post a Comment

0 Comments