Top Ad 728x90

Monday, 25 June 2018

“Makcik Bawang Tak Dibenarkan..” - Hangat Bercinta, Amalina Bakri Semakin Terbuka TAYANG KEKASIH

loading...

Bila tiba musim perayaan apatah lagi sambutan hari raya Aidilfitri bulan ini, laman internet menjadi meriah dengan gambar dan video bersama ahli keluarga, sanak saudara dan sahabat handai masing-masing.

“Makcik Bawang Tak Dibenarkan..” - Hangat Bercinta, Amalina Bakri Semakin Terbuka TAYANG KEKASIH
“Makcik Bawang Tak Dibenarkan..” - Hangat Bercinta, Amalina Bakri Semakin Terbuka TAYANG KEKASIH
Bagi yang jauh di perantauan, cukuplah sekadar sekeping dua untuk dikongsikan kepada para pengikut di laman media sosial dengan memakai busana raya untuk mewujudkan ‘mood’ kemeriahan tersebut.

Sama seperti Dr Amalina Che Bakri yang hanya memuat naik sekeping gambar ‘OOTD’ raya dan selebihnya gambar berdua dengan kekasih hati di laman Instagram miliknya. Wow semakin dilamun cinta nampaknya!

ARTIKEL MENARIK: Siapa Sangka Akhirnya Papagomo kini Menang Exco Pemuda Umno!! Jom Kenali Beliau..


‘Simple but classy’


Baru-baru ini, pelajar cemerlang Sijil Pelajaran Malaysia 2004 itu telah menghadiri pesta akhir tahun yang diadakan pada setiap bulan Jun di Trinity College, University of Cambridge.

Tampil dengan rekaan dress moden, sudah tentu ruangan komen posting berkenaan mendapat pelbagai reaksi netizen yang rata-rata memuji beliau kelihatan ‘gorgeous’ dan ‘stunning’ di samping kekasih ‘mat salih’ tinggi lampai itu.

Saya sukaaa!


Cantik sangat idola sayaaa!


Tidak kurang ada juga yang menyamakan pasangan berkenaan dengan pasangan diraja iaitu Putera Harry dan isterinya, Meghan Markle.

Putera Harry & Meghan ke ni?






Ohh macam sama lah!


Tapi rasa agak janggal pula sekiranya tiada komen yang berunsur kecaman dan kritikan apabila penampilan wanita berusia 30 tahun itu kelihatan seksi walaupun di bahagian dadanya memakai ‘skin colour’.

Rupa-rupanya komen ‘membawang’ akan di ‘block’ oleh Amalina dan dia tidak mengalu-alukan di ruangan posting miliknya.

Makcik bawang tidak dibenarkan!


Melepasss hajat makcik-makcik bawang nak tunjukkan tahap mulut puaka mereka kan! Tapi apa boleh buat, siapa la kita nak ‘judge’ orang lain.

Sumber: OHMYMEDIA

-----------------------------------------------------------------
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90