“Ehh sebulan je?..” – Lepas habis puasa, peminat tanya mana tudung Fazura?

loading...

Jika dilihat pelakon dan penyanyi jelita, Nur Fazura telah mengenakan hijab sepanjang bulan puasa yang lalu dengan menerima pelbagai pujian kerana tampil manis menutup aurat.

“Ehh sebulan je?..” – Lepas habis puasa, peminat tanya mana tudung Fazura?
“Ehh sebulan je?..” – Lepas habis puasa, peminat tanya mana tudung Fazura?


ARTIKEL MENARIK: Aliff Syukri dapat anak lelaki, isteri bersalin tanpa jahitanA post shared by Nur Fazura (@missfazura) on May 21, 2018 at 1:46am PDT
A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on Jun 9, 2018 at 1:42am PDT

Menurut beberapa laporan akhbar tempatan juga, setiap tahun isteri kepada pelakon Fattah Amin itu mengekalkan imej berhijab pada bulan Ramadan.

Sudah tentu orang ramai terutama para peminatnya berharap pelakon filem Ayat-Ayat Cinta 2 itu dapat beristiqamah apatah lagi mempunyai keluarga mentua yang bertudung labuh.

Walau bagaimanapun, hajat peminat yang ingin melihat Fazura kekal berhijab tidak kesampaian apabila penyanyi lagu Bisa Apa itu memuat naik posting terbaharu di laman Instagram miliknya tanpa memakai tudung.
A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on Jun 21, 2018 at 9:17pm PDT
Gambar tersebut dihujani dengan pelbagai komen yang rata-rata mempersoalkan mengenai pemakaian hijabnya serta menyatakan wanita berusia 34 tahun itu kelihatan lebih cantik sekiranya menutup aurat.

Dah tak pakai tudung lepas Ramadan?


Lagi cantik manis kalau berhijab…


Kenapa sebulan je boleh istiqamah?


Pakai tudung cuma nak lariskan jualan?Namun, Fazura tidak berdiam diri malah tampil memberikan kenyataan panjang lebar yang ikhlas jauh di sudut hatinya mengenai soal pemakaian hijab tersebut.

Perjalanan hidup saya berbeza…
Sumber : Nur Fazura, Ohmymedia 

Sumber : ceritadunia

-----------------------------------------------------------------
loading...

Post a Comment

0 Comments