Top Ad 728x90

Sunday, 3 June 2018

,

Air Mata Azmin Ali Sebak Di Depan Sultan Selangor Dan Tengku Pemaisuri Juga Merasa Sebak

loading...

GOMBAK: Rakyat Selangor tidak perlu khuatir tentang siapa bakal mengganti Datuk Seri Mohamed Azmin Ali sebagai Menteri Besar Selangor, kerana keadaan tadbir urus negeri ini dalam keadaan paling baik.

Air Mata Azmin Ali Sebak Di Depan Sultan Selangor Dan Tengku Pemaisuri Juga Merasa Sebak
Air Mata Azmin Ali Sebak Di Depan Sultan Selangor Dan Tengku Pemaisuri Juga Merasa Sebak
Banyak telah disumbang, banyak telah dibangunkan dan tidak kurang ramai yang merasai hasil usaha Mohamed Azmin, mungkin hanya sang dungu yang mampu mengatakan bahawa Selangor tidak maju di bawah kepimpinan beliau.

Ucapan beliau pada Sabtu jelas membuktikan bahawa cintanya terhadap negeri itu tiada tolok bandingnya dan beliau sudah pasti tiada galang gantinya.

Keikhlasan mentadbir dan menyayangi negeri itu dizahirkan beliau dalam ucapannya.

ARTIKEL MENARIK: (Video) ‘Hati busuk punya pasal, dia lingkup meja berniaga Kak Long’


“Patik bersyukur diberikan peluang untuk menabur jasa dan bakti kepada rakyat di bawah payung kebesaran Tuanku. Namun, setiap yang baharu, pasti ada akhirnya. Setiap yang bermula ada penamatnya. Itulah lumrah alam dan hukum di kehidupan maya pada ini.

“Sepanjang hayat patik, belum pernah patik berdepan dengan dugaan seberat ini untuk membuat pilihan. Selangor adalah hati dan nurani patik, negara pula adalah jiwa dan sanubari patik,” katanya sebak.

Begitu ucapan Mohamed Azmin buat kali terakhir sebagai Menteri Besar Selangor di Majlis Iftar dan Tarawikh Duli Yang Maha Mulia Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah bersama rakyat di Masjid Gombak Utara hari ini.

Ucapan beliau turut menyentuh perasaan Sultan Sharafuddin dan Tengku Permaisuri Norashikin Abdul Rahman yang turut menitiskan air mata.

Mungkinkah akan ada cinta kasih kepada Selangor sedalam ini buat pengganti Mohamed Azmin?

SUMBER : ASTRO AWANI


Patik bersyukur diberikan peluang untuk menabur jasa dan bakti kepada rakyat di bawah payung kebesaran Tuanku. Namun, setiap yang baharu, pasti ada akhirnya. Setiap yang bemula ada penamatnya. Itulah lumrah alam dan hukum di kehidupan maya pada ini.
Sepanjang hayat patik, belum pernah patik berdepan dengan dugaan seberat ini untuk membuat pilihan. Selangor adalah hati dan nurani patik, negara pula adalah jiwa dan sanubari patik.

Sumber: Azmin Ali

Sumber : Krengkukeng

-----------------------------------------------------------------
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90