Penyanyi Zainal Abidin kemalangan

loading...

PETALING JAYA: Penyanyi Datuk Zainal Abidin terlibat dalam kemalangan di Lebuhraya Baru Lembah Klang (NKVE) pada Isnin.

Penyanyi Zainal Abidin kemalangan
Penyanyi Zainal Abidin kemalangan
Zainal ketika dihubungi berkata, ketika kejadian beliau bersama isteri dalam perjalanan dari rumah mereka di Shah Alam menuju ke Jalan Duta sebelum sebuah kenderaan jenis MVP mengentam keretanya dari belakang.

“Ketika kejadian kereta di hadapan saya tiba-tiba memperlahankan kelajuan sebelum kereta dibelakang saya yang dipandu laju tidak sempat menekan brek lalu melanggar kenderaan saya.

“Terkejut juga tetapi perkara sudah hendak berlaku namun saya kasihankan pemandu MVP itu kerana keretanya rosak teruk,” katanya.

ARTIKEL MENARIK: Selain Fathia Latiff, Farid Kamil Juga Pernah Jumpa Tun Mahathir. Ini Jawapan PADU Tun Mahathir Kepada Farid Kamil.


Zainal juga turut berkongsi video kemalangan itu di Instagram yang memperlihatkan kenderaan yang melanggarnya mengalami kerosakan.

Gara-gara kejadian itu juga, keadaan trafik sesak dan dilihat pihak polis turut berada di tempat kejadian untuk mengawal keadaan.

Dalam pada itu, Zainal berkata, dia bertuah kerana tidak mengalami sebarang kecederaan walaupun impak langgar agak kuat.

Malah katanya, pemandu MVP itu juga berada dalam keadaan baik dan perkara itu sudah pun diselesaikan.

Baca lebih lanjut di http://www.mstar.com.my/hiburan/berita-hiburan/2018/05/14/zainal-abidin-kemalangan/#FJfMUuPRU5IPrBct.99


#Repost @angelzainal with @get_repost ??? Raya video shoot for Etiqa #FastandEasy

A post shared by Dato’Zainalabidin Mohamed (@zainalhijau) on May 6, 2018 at 5:19pm PDT

We were brothers from the first time we met Insyallah till Jannah

A post shared by Dato’Zainalabidin Mohamed (@zainalhijau) on Apr 26, 2018 at 11:19pm PDT

Fast or easy??????? #Repost @afdlinshaukiofficial with @get_repost ??? muka budak selalu ponteng sekolah tp upsr score!! @zainalhijau #photoshoot #etiqacommercial

A post shared by Dato’Zainalabidin Mohamed (@zainalhijau) on Apr 20, 2018 at 5:13am PDT

Thank you everyone #Repost @angelzainal with @get_repost ??? Thank u soooo Much la bodega for all the wishes. We are soooo honoured and touched @mylabodega Repost @sophianz76 with @get_repost ??? On behalf of the La Bodega Telawi 2 Team, we would like to wish to this sweet couple @zainalhijau and @angelzainal Happy Anniversary and many2 more returns of the day.. Hollaaaa #mylabodega #hijau #agiftfromtheheart

A post shared by Dato’Zainalabidin Mohamed (@zainalhijau) on Mar 20, 2018 at 2:30am PDT

SUMBER : gengjoyah

-----------------------------------------------------------------
loading...

Post a Comment

0 Comments