Header Ads

PANAS! Kerana Fatin Afeefa, Wanita Ini Teruk Dipukul Suami

loading...

Nampaknya isu tuduhan melibatkan pelakon Fatin Afeefa dan seorang lelaki yang juga didakwa sebagai ‘suami orang’ seperti tiada kesudahan.

PANAS! Kerana Fatin Afeefa, Wanita Ini Teruk Dipukul Suami
PANAS! Kerana Fatin Afeefa, Wanita Ini Teruk Dipukul Suami
Terdahulu, kami pernah menyiarkan beberapa artikel mengenai pelakon ini yang juga bekas isteri kepada Adam Shahz. Pasangan ini bercerai selepas Adam mendakwa Fatin curang padanya dan turut dikatakan menggunakan ilmu hitam untuk padanya.

ARTIKEL MENARIK: "Macam Mana Ada Dadah Dalam Beg?" - Ditahan Selepas Polis Temui 53 Pil Eramin 5, Netizen 'Serang' Instagram Uqasha Senrose




Dipukul Suami Kerana Fatin Afeefa

Terbaru, menerusi laman Twitter wanita yang dikenali sebagai Hanna Marie sekali mendedahkan pelbagai kontroversi melibatkan Fatin. Kami percaya antara tujuan wanita tersebut mendedahkan kontroversi itu dek kerana Fatin telah menjadi skandal bersama suami wanita itu.
Lihat lah scandal fatin dgn manusia yg suka berscandal smp gf mati jatuh sb druggie. Taksub dgn sex smp membelasah. Semoga dilakhnat Allah. pic.twitter.com/8Z1XCJAdKl
— HannaMarie (@HannaMa13333320) May 2, 2018
@FatinAfeefa enjoy lah dgn scandal di miri ya. Ingat sy kena belasah time km mabuk dadah sb menipu tuk coverline. Kau x akan bahagia jg. pic.twitter.com/LXyYQFdDNA
— HannaMarie (@HannaMa13333320) May 2, 2018
Kaki ni mmg teruk dipukul hager sb konon i tuduh berscandal dgn fatin, tup2 viral bercium lepas tu. Karma. Lepas ni ape lg? pic.twitter.com/pgmLz195k0
— HannaMarie (@HannaMa13333320) May 2, 2018
Namun, kerana tuduhan skandal tersebut, wanita itu memuat naik sekeping gambar yang menampakkan kesan penyangkut baju pada kakinya dipercayai kerana telah dipukul suaminya.



Merayu Fatin Tidak Ganggu Keluarganya Lagi

Tambahnya juga, wanita ini dalam yang sama turut merayu pada pelakon itu supaya tidak lagi menganggu kehidupan mereka sekeluarga sebelum sekali lagi mendakwa Fatin antara punca mengapa dia dipukul sedemikian rupa.
Minta jasa org rami, suami kata dia x hubungan dgn Fatin, it's over katanya, klu ada siapa2 ternampak mrk sama2 msg sy di twitter dgn segera pic.twitter.com/G0Igq51MzV
— HannaMarie (@HannaMa13333320) May 3, 2018
Look, dia dari dulu suami kata dia x jumpa dah dgn Fatin, dia cinta isteri sj tp dia masih tipu lepas msg ni. Kalau nampak mrk tolg ambl pic pic.twitter.com/Dzj7W3OfmF
— HannaMarie (@HannaMa13333320) May 3, 2018
Dia kata dia buat mistake, sekali buat mistake tp kalau berulang kali itu sengaja. Kalau buruk2kn isteri sdiri dan belasah mmg bukan mistake pic.twitter.com/q5oR8DcyhD
— HannaMarie (@HannaMa13333320) May 3, 2018
@FatinAfeefa lps ni kalau msh nak sorok2 ikut outstation or berzina di mana2, kemaafan berakhir, Tuhan tak buta. Jgn smp viral terlanjang. pic.twitter.com/2vp15dAtEW
— HannaMarie (@HannaMa13333320) May 6, 2018
@fatinafeefa, sy xmau lg awak call, msg, sorok2 jumpa, suruh dtg rmh sewa utk berzina or ikut outstation. Maaf sy berakhir hr ini 06.05.18. pic.twitter.com/4jqnAzHVDu
— HannaMarie (@HannaMa13333320) May 6, 2018
Dalam perkembangan lain, netizen terus membuat spekulasi mengenai status anak-anak Fatin setelah Adam menerusi kenyataannya sebelum ini mendakwa anak sulung mereka bukanlah anak kandungnya.

Kes ini semakin merumitkan! Jika benar dia telah dipukul, mengapa laporan polis tidak dibuat? Akan tetapi dia masih lagi menyebut (tag) akaun rasmi Fatin pada setiap postingnya dan Fatin juga tidak mengambil sebarang tindakan. Siapakah yang bersalah sebenarnya?
Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Twitter HannaMarie
Via SoyaLemon

-----------------------------------------------------------------
loading...

No comments