Top Ad 728x90

Wednesday, 9 August 2017

Wow! 7 Gambar Kereta Mewah Mukhlis Rosdi, Kekasih Fasha Sandha

loading...

Sebentar tadi Hangat.com ada menyiarkan mengenai gosip Fasha Sandha dikatakan semakin intim dengan kekasihnya di dalam satu majlis.

Wow! 7 Gambar Kereta Mewah Mukhlis Rosdi, Kekasih Fasha Sandha
Wow! 7 Gambar Kereta Mewah Mukhlis Rosdi, Kekasih Fasha Sandha

Fasha menerusi gambar tersebut, meletakkan hashtag ‘i miss you’ menguatkan lagi spekulasi bahawa pasangan ini tengah hangat bercinta.

ARTIKEL MENARIK:Jejai TERNGANGA ! Inilah Kekasih Baru Fasha Sandha ! Hensem GILER ! SEJUTA Kali Ganda Lebih Kacak Dari Jejai !

loading...

Ternyata lelaki terbabit nampak segak itu dikenali sebagai Mukhlis atau nama sebenar Ahmad Mukhlis Bin Mohd Rosdi. Menurut artikel dari Readlex.com, dia dikenali sebagai Kelis oleh rakan-rakannya merupakan pengasas kepada produk kecantikan dan kesihatan Amaura Hq. Mukhlis berasal dari Kota Bharu, Kelantan baru berusia 26 tahun dan merupakan pelajar lulusan Ijazah dalam Pengurusan Pembinaan di Universiti Limkokwing.Selain itu dari sumber Media Hiburan, Mukhlis juga digelar Ustaz Rock kerana aktif mengajak orang ramai mengaji secara Live di Instagram di mana dia juga merupakan duta kepada mengaji.com.

Instagram Photo

Selain digelar sebagai Ustaz Rock, Mukhlis sering tampil bergaya dan seorang yang agak ‘fashionable’ di Instagram. Jejaka yang sentiasa nampak kemas ini juga sering bergambar dengan kereta mewahnya. Jom lihat foto-foto Mukhlis yang buatkan ramai wanita jatuh hati.

Gambar Instagram Mukhlis Rosdi
Sumber Readlex.com & Media Hiburan
- Hangat.com

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90