Header Ads

Bengang Dituduh Menunjuk, Respon Awal Ashaari Buat Haters Terdiam

loading...

Pada 6 Ogos lalu merupakan majlis ulang tahun kelahiran Awal Ashaari yang ke 36 tahun. Beliau menerima kejutan istimewa dari isterinya, Scha Alyahya dan teman rapat mereka di sebuah hotel.

Bengang Dituduh Menunjuk, Respon Awal Ashaari Buat Haters Terdiam
Bengang Dituduh Menunjuk, Respon Awal Ashaari Buat Haters Terdiam

Awal turut berkongsi rasa terkejut dan terharu dengan kejutan itu memandangkan ianya di buat 2 hari lebih awal.

ARTIKEL MENARIK: Kisah Shaheizy Sam Vs LHDN Akhirnya Buka Mata Pembayar Cukai

loading...

Memetik laporan OH BULAN, kejutan itu berlanjutan sehingga mereka adakan trip ke Ipoh sempena ulang tahun kelahiran Awal.

Memang syok betul! Namun, satu komen netizen dari foto yang dikongsi Scha buatkan Awal naik berang?

Trip ke Ipoh


Berang Dituduh Menunjuk, Ini Respon Awal Ashaari

Respon Awal Ashaari Buat Haters

Respon Awal Ashaari Buat Haters

Scha Alyahya telah berkongsi foto percutian mereka ke Ipoh di laman Instagram miliknya. Memang syok betul tengok mereka ini bercuti. Jeles admin!

Bukan itu sahaja, siap ada baju khas untuk trip ini tau. Baju yang terukir perkataan LODS itu sebenarnya merupakan singkatan kepada nama Awaloddin. Comel betul dorang ini. Yang tak best nya, komen seorang netizen di foto mereka membuatkan ramai naik angin. Aik komen apa itu?

Jangan tunjuk kemewahan


Respon Awal Ashaari Buat Haters

Respon Awal Ashaari Buat Haters

Seorang netizen mendakwa mereka seolah olah menunjukkan kemewahan. Ramai juga yang hentam balik dengan kenyataan yang dibuat. Komen ini turut mendapat respon Awal Ashaari yang berang dengan tuduhan melulu tanpa berfikir.

Mungkin individu yang mengecam itu ingatkan Kellie Castle, Ipoh di luar negara kut?

Dengki tak tentu pasal

Respon Awal Ashaari Buat Haters

Awal Ashaari memberi nasihat buat individu tersebut supaya tidak bercakap sewenangnya. Trip ke Ipoh je pun. Macam macam la netizen ini. Hehe!

B.Mazeer

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
Loading...

No comments

Powered by Blogger.