Top Ad 728x90

Monday, 24 July 2017

TERBONGKAR! Daftar SPRM Sajat Berjantina Lelaki Tersebar , Betul Ke Itu Sajat Atau Orang Lain ?

loading...

Setelah berjaya menggemparkan industri kecantikan Malaysia kerana kekeliruan identiti , akhirnya tersebar juga data pengenalan Nur Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajat .

TERBONGKAR! Daftar SPRM Sajat Berjantina Lelaki Tersebar , Betul Ke Itu Sajat Atau Orang Lain ?
TERBONGKAR! Daftar SPRM Sajat Berjantina Lelaki Tersebar , Betul Ke Itu Sajat Atau Orang Lain ?

Sebelum ini dikatakan Sajad ada memaklumkan kepada media bahawa pernah seorang doktor mengesahkan jantina dan telah melakukan full checkup kesihatan ke atas dirinya .

ARTIKEL MENARIK: (FOTO) Jihan Raja Lawak Dikejarkan ke Hospital, Terpaksa Jalani Pembedahan

loading...

 Malah Sajad juga dilihat tampil berpakaian seksi dan menunjukkan asetnya seperti wanita . Cuma suaranya sahaja yang menyerupai lelaki dan kelihatan khalkum dileher .

Penafian demi penafian yang Sajad buat dan sebarkan , sehinggalah dia kini mendapat penganugerahan Selempang Tokoh Srikandi Tun Puteh oleh Pertubuhan Kebajikan Insaniah Srikandi oleh Duli Yang Maha Mulia Pemangku Raja Pahang, Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah.


20258246_768674910007625_424286368790805
daftar pemilih

20375826_768674916674291_206387984628467
semakan kad pengenalan

Menerusi page viral d viral yang memuatnaik beberapa keping gambar identiti sajad telah disebarkan oleh orang tidak bertanggungjawab . Maka kini sahlah sajad adalah lelaki tulen . 

"Rupanya dia adalah  lelaki tulen dan kenapa dia mengaku khunsa? Dan Sajad pernah cakap dia memilih utk jadi  perempuan ?  Sekarang  mak Sajad pula komen "ibu bapa kena terima walaupun anak sudah menukar jantina!" ermmm bila dah kaya barulah orang boleh terima!"

Tak salah pun sebenarnya jadi lelaki lembut, berpakaian lelaki, berperwatakan lelaki walaupun anda lembut ! Tp janganlah sampai  menukar jantina dan mengubah rupa menjadi wanita . 

Kita doakan dia berubah dan kita sebagai masyarakat harus pandang benda ni serius sebelum menular dalam diri remaja dan masyarakat . Kita tak boleh tutup sebelah mata sahaja .

sumber : Viral D Viral

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90