Header Ads

Yerkkk...Tular Ibu Jari Manusia Dalam Sup Ikan Mengejutkan Netizen

loading...

Sup ikan yang dikatakan bagus untuk kesihatan bagi mereka yang baru sahaja melakukan pembedahan adalah sup ikan haruan dan resepi sup ikan seperti ini memang terkenal di kalangan masyarakat Melayu dan mungkin juga satu dunia.

Yerkkk...Tular Ibu Jari Manusia Dalam Sup Ikan Mengejutkan Netizen
Yerkkk...Tular Ibu Jari Manusia Dalam Sup Ikan Mengejutkan Netizen

Tetapi sekiranya anda ingin memakan sup tersebut dan mendapati dalam kandungan sup mempunyai sepotong jari manusia, apakah reaksi pertama anda? Pasti terkejut dan terus berhenti untuk memakannya.

ARTIKEL MENARIK: Lelaki Keji Singapore Seret Perempuan MASUK Bilik hingga Lucut PAKAIAN

loading...

Satu gambar yang memaparkan satu jari manusia yang dipercayai terdapat di dalam periuk yang dimasak bersama sup ikan jadi tular di media sosial China. Tidak dapat dipastikan kesahihan sama ada jari berkenaan adalah jari manusia yang asli.Ibu%2BJari%2BManusia%2BDalam%2BSup%2BIka

Ibu%2BJari%2BManusia%2BDalam%2BSup%2BIka

Melalui laporan dari laman China Times, gambar berkenaan telah dimuat naik oleh seorang pemilik akaun Facebook yang menyatakan jari manusia itu diperolehi daripada masakan sup yang dimasak bersama ikan.

Topik ini telah menjadi perbualan hangat di media sosial China yang rata-rata daripada mereka langsung tidak mempercayainya dan beranggapan berita palsu semata-mata.


Ibu%2BJari%2BManusia%2BDalam%2BSup%2BIka

Walau bagaimanapun, ada netizen mengatakan tujuan pengguna Facebook tersebut adalah sekadar ingin bergurau bersama rakan-rakan. Tetapi jika dilihat pada jari berkenaan, kelihatan seperti jari manusia yang betul dan asli.

Ada yang mengatakan jari tersebut didapati daripada perut ikan yang dimasak dan ada yang berkata ianya sengaja dimasak bersama ikan bagi tujuan perubatan. Walau apa pun pendapat mereka, sekiranya perkara ini benar, perkara ini harus dilaporkan kepada pihak berkuasa kerana membabitkan jari manusia.


________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments