Top Ad 728x90

Saturday, 8 April 2017

Warga Emas ‘Jual’ Isteri Dengan Rakan RM20 Sahaja

loading...

Siapa sangka walaupun sudah berusia 63 tahun, masih ada yang berminat untuk ‘membeli’ wanita ini yang ‘dijual’ oleh suaminya kepada rakan yang berusia 61 tahun.

Warga Emas ‘Jual’ Isteri Dengan Rakan RM20 Sahaja
Warga Emas ‘Jual’ Isteri Dengan Rakan RM20 Sahaja

Lelaki yang berusia 69 tahun menawarkan harga RM20 sahaja untuk rakannya melakukan persetubuhan dengan isterinya.

ARTIKEL MENARIK:[9 FOTO] Pengantin Baru Dikecam Teruk Netizen, Ramai ‘Muntah Hijau’ Tengok Gambar Kahwin Mereka

loading...

Pada mulanya, rakan suami mangsa datang ke rumah mangsa atas jemputan suami mangsa untuk mengurut badan mangsa tetapi mangsa tidak mahu, namun dipaksa oleh suaminya masuk ke dalam bilik tidur untuk diurut.

Mangsa mengikut sahaja kemahuan suaminya yang didakwa panas baran itu. Mangsa masuk ke dalam bilik tanpa berpakaian dan disuruh oleh rakan suami mangsa baring dan rakan suami mangsa mula mengurut di bahagian kaki.


Bermula dari bahagian kaki, akhirnya rakan suami mangsa melakukan persetubuhan dengan mangsa secara paksa katanya.

Ingatkan suami mangsa menunggu di luar bilik, rupa-rupanya suaminya menghendap dari hujung katil untuk menyaksikan ‘upacara jual beli’ isterinya yang dijual kepada rakannya.

Mangsak mendakwa kejadian yang berlaku di Kuala Nerang, Kedah ini pada berlaku sebanyak dua kali dan kedua-duanya suami mangsa akan mendapat ganjaran sebanyak RM20.

Selepas kejadian kedua Ahad lepas pada jam sekitar 12 malam, mangsa tidak tahan dengan perangai suaminya dan membuat laporan kepada pihak polis.
________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90