Header Ads

Amy Mastura Melatah Lucah, Didenda Tidak Sampai RM50 Ribu

loading...

Artis Malaysia tidak kurang yang melatah secara tidak sengaja antaranya Amy Mastura dan didakwa melatah sehingga terkeluar kata-kata berbaur lucah pada segmen pagi stesen radio Suria FM.

Amy Mastura Melatah Lucah, Didenda Tidak Sampai RM50 Ribu
Amy Mastura Melatah Lucah, Didenda Tidak Sampai RM50 Ribu

Pengurus Besar Program stesen radio Suria FM, Subarma Moktaruddin berkata, perkara tersebut merupakan risiko yang perlu dihadapi oleh mana-mana stesen radio yang menyiarkan program secara langsung.

ARTIKEL MENARIK: Jangan Pandang Sebelah Mata.. Senarai 33 Artis Malaysia Yang Pernah Menjadi Pramugari/Pramugara Dulu-Dulu Dan Gambar-Gambar Nostalgia Mereka Ketika Bertugas Di Awan Biru Yang Mengejutkan!!

loading...

“Ia kesilapan di luar kawalan bagi mana-mana siaran langsung, walaupun saya akui ia ada delay (tunda) beberapa minit.

“Ia bukan salah Amy Mastura dan dia tidak perlu bayar denda atas kesilapan itu. Ia adalah atas tanggungjawab kami dan jumlahnya tidaklah sehingga RM50,000 seperti didakwa.” – Subarma Moktaruddin


Isu melatah lucah itu timbul ketika Amy Mastura menjadi artis undangan dalam segmen Suria Pagi bersama penyampai Halim Othman, Zulin Aziz & Fizi Ali dan pihak radio terpaksa membayar denda kepada pihak berkenaan.
________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments