Top Ad 728x90

Monday, 27 March 2017

"Kau Nazak Sayang Hanya Allah Tahu Hati Mama... " Anak Azharina Kritikal

loading...

Anak angkat kepada penyanyi Azharina Azhar yang berusia 23 hari, Rizkie Azharin Azhar berada dalam keadaan kritikal hari ini akibat pelbagai komplikasi organ dalaman.

"Kau Nazak Sayang Hanya Allah Tahu Hati Mama... " Anak Azharina Kritikal
"Kau Nazak Sayang Hanya Allah Tahu Hati Mama... " Anak Azharina Kritikal

Menerusi laman Instagram penyanyi itu juga, Azharina, 32, memberitahu anaknya kini sedang bergantung sepenuhnya kepada mesin oksigen untuk meneruskan hidup.

ARTIKEL MENARIK: BIKIN PANASSS!! “Gua Bagi 3 Hari, Lu Tak Muncul, Gua Cari Lu…” – Adi Putra Mengamuk

loading...

“Paru-paru sudah penuh susu, pendarahan otak, buah pinggang kiri dan kanan sudah rosak.Anak%2BAzharina%2BKritikal%2B2.jpg

Anak%2BAzharina%2BKritikal%2B3.jpg

Anak%2BAzharina%2BKritikal%2B4.jpg

Anak%2BAzharina%2BKritikal%2B5.jpg

“Memang kalau hidup akan terseksa dan tidak normal,” itu antara butiran kapsyen yang dimuat naik Azharina kira-kira satu jam yang lalu.

Mengulas lebih lanjut keadaan anaknya itu kata penyanyi yang popular melalui lagu Elegi Sepi ini, anaknya kini berada dalam wad Unit Rawatan Intensif Neonatal (NICU) di Hospital Putrajaya.

Sementara itu Azharina sebelum ini memberitahu Rizkie Azharin merupakan anak kepada kenalannya yang dilahirkan dalam keadaan pra-matang pada 5 Mac lalu.

Selain Rizkie, Azharina juga turut mempunyai seorang lagi anak angkat lelaki bernama Rahmad yang kini berusia dua tahun.BACA TOP 3 INI JUGA:
Setelah Berita Tentang Joy Revfa Bakal Nikahi Selebriti Hafiz Hamidun Tersebar, Ini Respon Balas Dari Dato Ray Imran Yang Mengejut Banyak Pihak...________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90