Top Ad 728x90

Wednesday, 29 March 2017

,

Anak Polis Ditangkap SPRM Buat Laporan, SPRM Aibkan Ayahnya

loading...

Masih lagi cerita anggota polis yang ditangkap SPRM semalam dan kali ini anak kepada salah seorang daripada anggota polis tersebut telah membuat laporan polis kerana tidak puas hati terhadap tindakan pegawai SPRM tersebut.

Anak Polis Ditangkap SPRM Buat Laporan, SPRM Aibkan Ayahnya
Anak Polis Ditangkap SPRM Buat Laporan, SPRM Aibkan Ayahnya

Seorang perempuan yang merupakan anak kepada anggota polis iaitu Sarjan Mohamad Esri Ahmad terkejut membaca berita mengenai ayahnya di internet dan melihat gambar dua anggota polis sedang dicekup kolar dan bergari.

ARTIKEL MENARIK: Anggota SPRM Yang Menangkap Anggota PDRM Membalas Dendam Lama Terhadap PDRM?

loading...

Dia mendakwa salah seorang daripada anggota polis dalam gambar tersebut adalah ayahnya dan dia tidak berpuas hati kerana gambar tersebut telah diambil daripada kereta jenis Hilux bewarna hitam dan mengesyaki milik pegawai SPRM.

Tujuan pengadu membuat laporan polis untuk merujuk kepada pihak berkuasa mengenalpasti orang yang bertanggungjawab mengambil serta menyebar gambar tersebut kerana telah menjatuhkan maruah dan mengaibkan keluarga pengadu serta ingin menjaga imej Polis Diraja Malaysia.

Gadis berusia 20 tahun itu membuat laporan polis atas tujuan supaya pihak berkuasa mengenal pasti dan mengambil tindakan undang-undang terhadap individu yang bertanggungjawab mengambil gambar dan menyebarkannya kerana telah mengaibkan keluarganya serta mencemarkan imej PDRM.

T.Panas

BACA TOP 3 INI JUGA:

  1. NGERI ! Gadis Dedah Detik Hitam Dirogol Selama 29 Hari , Yg Paling KEJAM, Tergamak Perogol Tu...
  2. VIDEO: Akhirnya Bapa & Teman Wanita Dihukum GANTUNG, Tapi Kata² TERAKHIR Mereka Mengejutkan Satu Mahkahmah !
  3. Nasib Malang Bayi 8 Bulan Ditikam Ibu


________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90