Top Ad 728x90

Sunday, 19 February 2017

Polis nafi pemandu wanita guna telefon bimbit ketika memandu

loading...

JOHOR BAHRU - Ketua Polis Daerah Johor Bahru Selatan, ACP Sulaiman Salleh menafikan dakwaan kononnya pemandu wanita yang merempuh sekumpulan remaja yang berbasikal awal pagi tadi menggunakan telefon bimbit sewaktu memandu, lapor Bernama.

Polis nafi pemandu wanita guna telefon bimbit ketika memandu
Polis nafi pemandu wanita guna telefon bimbit ketika memandu

"Siasatan telah dilakukan dan tiada elemen sedemikian ditemukan. Jika dia (mangsa) nampak, minta tampil beri keterangan pada polis," katanya.

ARTIKEL BERKAITAN:
1. Nahas Basikal: ‘Pemandu terlibat tak guna telefon bimbit '- Polis

2. Nahas Basikal: ‘Bila Kawan Dah Ajak, Nasihat Pun Tak Guna’ – Abang Mangsa

3. Berita Susulan Kemalangan Ngeri Rempuh Geng Basikal.. 'Saya nampak satu kereta itu memecut laju & pemandunya sedang bermain telefon'- Mangsa

4. Nahas Basikal: TERKINI! Semua Mangsa Terkorban Dikenalpasti

5. Kemalangan Kumpulan Remaja Basikal..Polis Dedah Pengalaman Berhadapan Remaja² Tersebut !!!


loading...

Menurut Sulaiman, pemandu wanita itu merupakan seorang jurujual yang baru sahaja pulang dari rumah kawannya ketika kejadian jam 3 pagi itu.

Terdahulu, mangsa yang terselamat dari kejadian itu, Muhammad Zulfadli Yusri, 19, berkata, dia ternampak sebuah kereta memecut laju dan terus merempuh mereka.

"Kami berhenti dalam 10 minit. Tiba-tiba saya nampak sebuah kereta memecut laju menuju ke arah kami dan terus merempuh kami.

"Saya nampak pemandu perempuan itu sedang bermain telefon terus merempuh kami yang sedang berhenti di situ," katanya. - The Reporter

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90