Top Ad 728x90

Monday, 13 February 2017

MISTERI TERLERAI!! Kasiren & Khaety Akhirnya Ditahan Polis Dan Mengaku..

loading...

'Alhamdulillah suami saya sudah ditahan reman polis' ,kata Nurul Hidayu berkongsi berita gembira dilaman media sosial facebook.

MISTERI TERLERAI!! Kasiren & Khaety Akhirnya Ditahan Polis Dan Mengaku..
MISTERI TERLERAI!! Kasiren & Khaety Akhirnya Ditahan Polis Dan Mengaku..

Berita viral sepasang suami isteri yang telah tular di facebok mengenai seorang suami kasiren melakukan hubungan sek seorang pelajar wanita bernama Khaety akhirnya di cium oleh pihak polis selepas ibunya pelajar berkenan membuat laoporan kepada pihak polis atas tuduhan merogol budak dibawah umur.

ARTIKEL MENARIK:
1. Dia pun pernah bercinta dengan suami orang dan…”Kasiren”

2. Tak cukup duit sewa hotel dalam kereta pun jadi

3. Nurul Hidayu Pula Dedah Perangai Sebenar Suami

4. AKHIRNYA Terbogkar Cerita Sebenar SUAMI Dituduh Isteri Buat Seks Dengan Pelajar form3..Patut la.Rupanya Isteri...

5. (Video) Demi Nyawa Keluarga, Lelaki Ini Di Hukum Gantung Sampai Mati Kerana Membunuh Perompak. Jom tengok Perkembangan Terbaru Kes Ini


loading...

Sebelumnya Kasiren mengakui menjalin hubungan cinta dengan pelajar tingkatan tiga itu semenjak empat bulan lalu hanya sekadar suka-suka sahaja dan menafikan tuduhan isterinya yang mengatakan dia dan pelajar berkenan telah melakukan hubungan seks.

Bagaimanapun kedua duanya telah ditahan semalam oleh kepolisian IPD Seri Alam.dalam masa yang sama Khaty dan Mohamad Kasiren telah mengaku melakukan hubungan seks dibilik tidur rumah mereka dan nurul dipanggil untuk diambil keterangan.

“Dia tidak mengaku anak kami hasil dari perkongsian hidup kami selama 4 tahun,dia tuduh aku berzina dengan lelaki lain,kau kata aku fitnah sekarang Allah tunjukkan kebenarannya”.katanya nurul

Nurul juga turut mengucapkan Terima kasih kepada yang memberi sokongan moral terhadap yang mengikuti perkembangan kesnya dilaman media sosial.

Kredit - Eberita.org

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90