Header Ads

Malu Dengan Orang Kampung, Bapa Tetak Anak Bungsu Ketika Tidur

loading...

Seorang kanak kanak berusia 8 tahun ditemukan maut dalam keadaan mengerikan dipercayai di bunuh oleh bapa kandungnya sendiri Ahmad Sulaimi 48 tahun di rumahnya karang bagu mataram.

Malu Dengan Orang Kampung,Bapa Tetak Anak Bungsu Ketika Tidur
Malu Dengan Orang Kampung, Bapa Tetak Anak Bungsu Ketika Tidur

Haris Dinzah ketua polis mataram,berkata pihaknya telah berjaya menahan Ahmad Sulaimi tanpa sebarang perlawanan dan sudah mengaku atas perbuatannya.

ARTIKEL MENARIK:
1. Ibu Meroyan Kelar Anak Berdepan Hukuman Gantung

2. Media Korea Selatan Lapor 2 Agen Perisik Yang Membunuh Jong-Nam Ditemui MATI !!!

3. Sayu!! Akibat Sikap Suami Yang Pentingkan Burung Dari Isteri Dan Anaknya... Mereka Ambik Keputusan Untuk Bunuh Diri

4. MISTERI TERLERAI!! Kasiren & Khaety Akhirnya Ditahan Polis Dan Mengaku..

5. Dia pun pernah bercinta dengan suami orang dan…”Kasiren”


loading...

Motif pembunuhan dipercayai akibat dari kesal dengan perangai anaknya Muhammad Albani yang selalu menuturkan kata kata kesat terhadapnya dan isteri.

Ketika kejadian Sulaimi dikatakan baru sahaja bangun dari tidur mengambil sebilah parang dan terus menetak anaknya yang tengah tidur ditilam ruang tamu.

Akibat dari tetakan kepala bagian kiri mangsa koyak dan meninggal ditempat kejadian.

Sementara menurut ibu mangsa tidak ada perilaku pelik mahupun mencurigakan suaminya itu sebelum membunuh anak bungsu mereka “ia nampak normal,Muhammad Albani adalah anak lelaki kami satu satunya dan suami sangat memanjakannya dengan apa yang terjadi saya sangat terkejut,katanya.Kata kata kasar berbaur lucah dan suka mengupat kedua ibu bapa adalah punca kematian kanak kanak berkenan,kata Haris Dinzah.

Beliau juga berkata bahwa bapa mangsa tidak mengalami gangguan jiwa mahupun mendengar bisikan gaib yang menyuruh untuk membunuh anaknya itu.Ia adalah murni pembunuhan,katanya

Bagaimanapun Sulaimi turut menyesal dengan apa yang dia lakukan.anak saya suka mengupat dan berkata kotor kepada kami,saya malu sama tentangga dan orang kampung ,ujar sulaimi dengan nada kesal.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments