Top Ad 728x90

Saturday, 28 January 2017

Pemandu Lori Seluruh malaysia Bergabung Untuk Langgar Sampai Mati Pemilik Mers WWC8908

loading...

Susulan kejadian seorang pemandu lori dibelasah lima lelaki dipercayai pengawal peribadi kepada individu bergelar datuk 14 Januari lalu di Bukit Antarabangsa, polis kini sedang giat mengenal pasti kesemua suspek.

Pemandu Lori Seluruh malaysia Bergabung Untuk Langgar Sampai Mati Pemilik Mers WWC8908
Pemandu Lori Seluruh malaysia Bergabung Untuk Langgar Sampai Mati Pemilik Mers WWC8908  


Timbalan Ketua Polis Daerah Ampang Jaya Superintendan Mohd Zaid Hassan berkata pihaknya dimaklumkan mengenai pergaduhan tersebut yang berpunca dari insiden perlanggaran membabitkan dua kenderaan.


ARTIKEL MENARIK:

loading...

Bagaimanapun seorang suspek yang dipercayai merupakan pemandu kereta Mercedes Benz yang dinaiki oleh tiga lelaki Melayu dan seorang lelaki India tersebut dikenal pasti.Gambar pemandu tersebut telah tersebar dilaman media sosial sejak semalam,lelaki berkenan di percayai bernama izakri bin zakaria yang masih lagi dalam buronan polis.

Sementara itu, Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar mengesahkan polis sudah menahan seorang lelaki bagi membantu siasatan berhubung kes terbabit.


“Walaupun kedua-dua pihak sudah bersetuju untuk menyelesaikan kes terbabit sendiri tetapi kita tidak boleh menerimanya. Tindakan dilakukan mereka seolah-olah negara ini tiada undang-undang.

“Saya mengarahkan Ketua Polis Daerah Ampang untuk mengesan mereka yang bertindak memukul pemandu lori berkenaan dan suspek juga sudah dikenal pasti,” katanya

Namun dipihak pemandu-pemandu lori pula menanam impian untuk melanggar pemilik kereta mers tersebut
ami pemandu lorry terminal port klang juga memperhatikan anda!!! kot kot nak menyorok kat sini.. aku sondol kau masuk laut !!!- Azim Kie
 Foto Azim Kie.

Foto Saharudin Mamat.

Foto Wan Hasrul.


Kredit : http://www.britaharian.com
________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90