Header Ads

Berhenti hina ibu saya, delete atau saya ambil tindakan - Anak

loading...

KUALA LUMPUR - "Saya mohon anda semua buang gambar itu segera atau saya akan ambil tindakan lanjut," demikian kata seorang wanita yang kesal gambar ibunya dihina netizen hanya kerana sekeping gambar bersama Coco.

Berhenti hina ibu saya, delete atau saya ambil tindakan - Anak
Berhenti hina ibu saya, delete atau saya ambil tindakan - Anak

Eyqa Suffi kesal dengan tindakan sebuah laman Facebook memuat naik gambar ibunya bersama Coco dalam majlis perkahwinannya baru-baru ini.


ARTIKEL MENARIK:
1. Biodata & Gambar Norfarihan Baharudin Remaja Panjat Mercu Tanda Ipoh

2. Viral aksi berani remaja panjat ‘Ipoh’ disiasat

3. DUNIA AKHIR ZAMAN!! LeKA TAngkap Pokemon GO!! LElaki ini Tidak Sengaja Merakam Perbuatan Terkutuk Perempuan Melayu Bersama Kekasih Beramai ramai di dalam TREN Menuju ke KLCC!CUBa lihat MInit ke 1.05 apa yang perempuan nie Buat!!Sungguh tak malu

4. DASAR NAFSU DURJANA!!!Emak Keluar Mencari Rezeki Di Awal Pagi….Bapa Pula Ma!n dengan Anak Dara Sendiri Di Awal Pagi Sambil Merakam Perbuatan Terkutuk Itu…

5. MALANG!! Bas Ekspress Penuh Pepijat Serang 26 Penumpang Sepanjang Perjalanan

"Tolong hormat ibu orang lain sama seperti awak semua menghormati ibu sendiri. B******** N***, apa tujuan awak memuat naik gambar ibu saya dan Coco? Nak bagi orang hina/maki ke?

"Cukuplah semua ini. Saya bagi masa sampai esok untuk buang gambar-gambar berkenaan.

"Apa perasaan awak semua kalau ibu sendiri kena bash padahal langsung tak ada kena mengena pun? Awak nak bengang dengan Coco ke apa, nasiblah. Soal ibu bapa, jangan dibuat main-main. Panas pula saya malam ini," katanya.


2iYE1Yd


2iYzepI2iYAN75

2iYvpkv


Salah seorang anak mangsa juga cuba meminta pihak berkenaan membuang gambar tersebut berikutan ramai yang salah faham kononnya wanita bertudung ungu itu adalah ibu kepada Coco.

"Saya mohon pihak B******** N*** buang post ini. Ini ibu saya dan bukan ibu Coco. Ibu dia memakaian pakaian berwarna coklat.

2iCpMM4

"Ibu saya cuma temankan ibu Coco sahaja. Janganlah kutuk siapa-siapa sama ada ibu saya mahupun ibu dia," kata Airell Rezell. -  The Reporter


________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments