Top Ad 728x90

Friday, 9 December 2016

Rupanya Ini Punca Sebenar Ameng Pulang Awal Selepas Final GV!!

loading...

Walaupun hanya mendapat tempat keempat dalam konsert Gegar Vaganza musim ketiga (GV3), Ameng mahu mendermakan sebahagian wang kepada sekolah tahfiz.

Rupanya Ini Punca Sebenar Ameng Pulang Awal Selepas Final GV!!
Rupanya Ini Punca Sebenar Ameng Pulang Awal Selepas Final GV!!

Vokalis Spring itu juga berniat menggunakan ganjaran pertandingan nyanyian yang dimenanginya Ahad lalu untuk membantu rakan-rakan lain yang dalam kesusahan.


ARTIKEL MENARIK:
1. ‘Daughter Of A Bi**h’- Host TV Mengamuk Di Instagram Bila Anak Lelaki Zarina Zainuddin Hantar Mesej Ni

2. (Bikin Panas) BIADAP Dan Tidak Menghormati Orang Tua Anak Yazit Search Panggil Saya Anjing - amy

3. Luahan Mengejutkan Peminat Zarul Umbrella, Kecewa Dengan Sikap Peserta Gegar Vaganza Ini

4. Kelicikan Tun M Merampas Syarikat British Bakal Difilemkan, Lihat Ni !

5. DRAMA APA PULA KALI NI?? Lepas Lawat Anak, AZMI HATTA Pecah RAHSIA ELLY MAZLEIN Pernah 'KANTOI'?!! INI PENJELASAN ELLY MAZLEIN!!!

“Saya akan mendermakan sedikit kepada sekolah tahfiz dan membantu rakan yang dalam kesulitan,” katanya seperti dilapor Harian Metro.

“Saya juga akan memanfaatkannya sebagai persiapan untuk berpindah ke Kuala Lumpur.”

Pemilik nama sebenar Wan Aminuddin Wan Ismail membawa pulang wang tunai RM15,000, pakej percutian dan trofi yang jumlah keseluruhannya mencecah RM41,000.

Punca Pulang Awal Selepas Final GV

Menjawab kontroversi pulang awal selepas konsert, Ameng nafi berasa kecewa akibat gagal menjadi juara sebaliknya hanya mahu berehat.

Selain alasan perlu balik ke kediamannya di Melaka, penyanyi “Bourgenvilla” juga mahu memenuhi undangan majlis keesokan hari.

“Selama dua bulan bertungkus-lumus untuk GV3, tiba masa saya berehat dan pihak media yang hendak menemu bual boleh melakukannya pada masa lain dan bukan pada malam itu,” katanya.

GV3 menyaksikan Azharina dinobatkan juara dan membawa pulang hadiah RM100,000 diikuti Siti Sarah sebagai naib johan dan Zarul Umbrella (tempat ketiga).

Tempat kelima dimenangi Intan Sarafina dan vokalis Screen Gmie ditangga keenam.________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90