Top Ad 728x90

Friday, 9 December 2016

‘Daughter Of A Bi**h’- Host TV Mengamuk Di Instagram Bila Anak Lelaki Zarina Zainuddin Hantar Mesej Ni

loading...

Semua sedia maklum bahawa anak pelakon, Zarina Zainuddin punyai anak yang menghidap penyakit Autism.

‘Daughter Of A Bi**h’- Host TV Mengamuk Di Instagram Bila Anak Lelaki Zarina Zainuddin Hantar Mesej Ni
‘Daughter Of A Bi**h’- Host TV Mengamuk Di Instagram Bila Anak Lelaki Zarina Zainuddin Hantar Mesej Ni

Baru-baru ini, anaknya yang bernama Raizal Azrai telah menghantar ‘private message’ di Instagram Stories kepada Patricia Knudsen, iaitu seorang model dan pengacara. Patricia K baru sahaja meraikan kelahiran bayinya baru-baru ni.


ARTIKEL MENARIK:
1. (Bikin Panas) BIADAP Dan Tidak Menghormati Orang Tua Anak Yazit Search Panggil Saya Anjing - amy

2. Luahan Mengejutkan Peminat Zarul Umbrella, Kecewa Dengan Sikap Peserta Gegar Vaganza Ini

3. Kelicikan Tun M Merampas Syarikat British Bakal Difilemkan, Lihat Ni !

4. DRAMA APA PULA KALI NI?? Lepas Lawat Anak, AZMI HATTA Pecah RAHSIA ELLY MAZLEIN Pernah 'KANTOI'?!! INI PENJELASAN ELLY MAZLEIN!!!

5. Rupa-Rupanya UNGKU INTAN SARAFINA Bukan Calang-Calang Orang Inilah BIODATA Dan Pekerjaan Beliau Yang Mengejutkan Anda #GegarVaganza

Tapi apa yang tak manisnya, kandungan mesej dihantar oleh Raizal tu mempunyai kata-kata yang kita sendiri tak boleh nak dengar. Perkara itu telah menaikkan kemarahan suami kepada Patricia K, Joey G sehingga dia mengamuk dan berazam untuk cari Raizal ke lubang cacing. Ermm..
Untitled.png

Hi semua, seseorang bernama @azal_azrai telah mengambil screen shot anak saya dari Patricia Insta Stories dan menghantar mesej ‘You ungrateful daughter of a b**tch’. Ada antara anda yang mengenali lelaki ni? Tolong kongsikan perkara ni. Saya akan cari lelaki ni sampai saya dapat.

Joey G merupakan seorang pengacara TV antarabangsa dan menetap di Malaysia. Dia dan Patricia K (juga pengacara) baru mempunyai bayi pertama mereka. Baru-baru ni Patricia K telah muat naik video di Instagram Stories. Tapi apa yang mengejutkan dia terima satu mesej dari seorang lelaki yang tak dikenali. Anda boleh tengok apa kandungan mesej tersebut di atas.

Kami pun pada mulanya tidak kenal siapa menggunakan nama instagram @azal_azrai tu, rupa-rupanya lelaki tersebut ialah anak Zarina Zainuddin yang mempunyai penyakit Autusim tu.1.png


2.png

3.png

Walaubagaimanapun ada sesetengah pihak mengatakan bahawa mungkin bukan anak lelaki Zarina punya kerja. Mungkin instagram miliknya digodam oleh orang lain yang berniat jahat. Entahlah, tak tahu nak cakap macam mana. Mungkin nanti Zarina sendiri akan bagi penjelasan mengenai isu ni.

Sumber: Instagram Joey G

Sumber asal: ohbulan.com

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90