Header Ads

Bertudung dan Skirt Pendek Itu Fesyen Rabecca Nur Islam masih belum serik

loading...

BEBERAPA minggu lalu, pelakon yang sudah berhijab, Rabecca Nur Islam dikecam peminat kerana memakai baju merah melekat di tubuh yang menyerupai Te­letubbies ketika meraihkan ulangtahun kelahiran rakannya.

Bertudung dan Skirt Pendek Itu Fesyen Rabecca Nur Islam masih belum serik
Bertudung dan Skirt Pendek Itu Fesyen Rabecca Nur Islam masih belum serik

Apabila kontroversi itu reda dan Rabecca sudah pun memohon maaf, ramai menyangka beliau sudah insaf dan belajar dari kesilapannya dengan lebih berhati-hati mengenakan pakaian bersesuaian dengan imejnya bertudung. Ternyata Rabecca masih belum serik.


ARTIKEL MENARIK:
1. "Realitinya Anak Saya Memang Macam Tu" - Mak Kepada Buntat Viral di TV3

2. Siapa Sebenarnya BUNTAT? Ini Biodata Lengkap Dia Yg Buat Ramai Kata WOW !!!

3. 3 Momen Teruk Dan Terkesan Dalam Anugerah Melodi 2016!! Lihat KESALAHAN No 2 Sangat Memalukan!!!

4. Akhirnya Didedahkan Jua WAJAH SEBENAR KESAYANGAN RAMAI!! Jom tengok foto-foto terkini anak angkat Azharina yang terlajak comel&adorable persis ibunya sewaktu kecil!! Foto no.#6 tu dah membongkar wajah jelas beliau!!!

5. Aidil Catat Rekod Satu Lagi Pelakon Terselamat Tali GantungBaru-baru ini, aktres berusia 28 tahun itu kembali mengejutkan dunia hiburan apabila sebuah video Instagram yang dikongsikan seorang kenalan Rebecca jelas memaparkan beliau dengan berani memakai baju berwarna tanah yang melekap tubuh dan singkat paras betis di sebuah majlis.

Perkara tersebut mendapat perhatian wartawan Harian Metro, Cik Pang yang kemudian berkongsi sebuah artikel di ruangan selebriti, Metro Ahad. Pada penulis, Rabecca mungkin sekadar berfesyen ketika nekad mengambil keputusan untuk berhijab tahun lalu.


http://mediahub-m.blogspot.com


________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments