Header Ads

TERKINI ! Lepas Isu Lupa Lirik, Bekas Isteri Ameng Dedah Kelakuan Ameng, Betul Ke Sampai Macam Ni Ameng Oiii ???

loading...

Kuala Lumpur: Penerbit drama Datuk A Aida tidak bersetuju dengan niat bekas suaminya, penyanyi Ameng yang mahu dua anak perempuan mereka menjadi penyanyi.

TERKINI ! Lepas Isu Lupa Lirik, Bekas Isteri Ameng Dedah Kelakuan Ameng, Betul Ke Sampai Macam Ni Ameng Oiii ???
TERKINI ! Lepas Isu Lupa Lirik, Bekas Isteri Ameng Dedah Kelakuan Ameng, Betul Ke Sampai Macam Ni Ameng Oiii ???

A Aida berkata, perkara itu dianggap kurang waras kerana dia mahu anak-anaknya berjaya dalam bidang pendidikan terlebih dahulu.


ARTIKEL MENARIK:
1. (VIRAL) Korang Mesti Tak Sangka yang Artis Kesayangan Korang NI sebenarnya Melatah !! Alahai Comelnya... GElak Tak Kering Gusi Lihat Video ni... Tapi Yang Malunya LIhat Melatah sampai Nampakkkk....

2. "Hancur Betul Dia Menyanyi! Betul-betul Hancur!", Tidak Tahan Di Kritik Oleh Tasha Mansahar Ini Tindakan Fazura Kepada Tasha Mansahar! Wow! Memang Berani Fazura!

3. Tindakan Aksi Menggedik Neelofa Dengan Bukan Mahram Ketika Bersiaran 'Live' Mengundang Pelbagai Reaksi

4. Akhirnya Pembuat Kek Kahwin Amar Bahrain & Amyra Rosli Dedah Cerita Sebenar Kes Kek Kahwin BERULAT !!!

5. Baru Setahun Jagung Berkahwin Akhirnya Pelawak Issey Fazlisham Bercerai Dengan Isterinya…. Tak Sangka PUNCA Penceraian Mereka Disebabkan Perkara Itu Saja,….

6. 'Kenapa Tak Singkir Saya ? Saya Dah Hilang Semangat ...' - Ameng

"Saya terkejut apabila anak sulung memberitahu bapa mereka tak mahu dia melanjutkan pelajaran kerana dengan menyanyi saja boleh menjadi kaya. Bagi saya itu satu sikap yang kurang waras.

"Sepatutnya sebagai bapa dia perlu memberi dorongan dan kata-kata semangat, bukannya melemahkan semangatnya. Tambahan pula anak saya kini sedang menyambung pengajian dalam bidang perubatan di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)," katanya kepada Harian Metro.

A Aida yang juga penerbit drama Hello Mr Perfect tegas dengan pendiriannya untuk tidak membenarkan anak-anaknya terbabit dalam bidang seni.

"Saya tahu anak ada bakat dalam bidang nyanyian tetapi saya tetap menghalang, malah mereka pun tak mahu sebenarnya. Mereka lebih suka jika tidak berada dalam bidang ini. Biarlah saya seorang saja yang terbabit dalam bidang hiburan," katanya.

Terdahulu, Ameng merancang menghasilkan album khas yang turut menampilkan tiga anaknya iaitu Wan Az Aleesa, 20, Wan Azevanatassha, 15, dan Wan Amar Haikal, 9.

Wan Az Aleesa dan Wan Azevanatassha ialah anak hasil perkongsian hidup Ameng dengan A Aida dalamperkahwinan pertamanya.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments