Header Ads

KANTOII : Padah Tiduri Suaami Orang, Wanita Diboogel Di Khalayak Ramai!!

loading...

Dia diboogelkan secara paksa dan dipukul tanpa belas kasihan oleh sekumpulan wanita di jalan raya yang sibuk.

KANTOII : Padah Tiduri Suaami Orang, Wanita Diboogel Di Khalayak Ramai!!
KANTOII : Padah Tiduri Suaami Orang, Wanita Diboogel Di Khalayak Ramai!!
Bukan saja polis tidak datang membantu, malah orang ramai juga tidak campur tangan ketika kumpulan wanita berkenaan menendang celah kelangkang dan payu dara Lin Yao Li, 38, walaupun dia meraung kesakitan.


ARTIKEL MENARIK:
1. "Jangan Cakap Saya Reka Cerita ! Saya Nampak Dia Bawak Iphone Tu Pergi Ke Plug Tu Dan Terus. . .Akhirnya Kakak Kepada Nurse Ini Sendiri Dedahkan Punca Sebenar Bagaimana Kebakaran Boleh Berlaku!

2.Tidak Tahan Melihat Nasib Mangsa Kebakaran Hospital Akhirnya Sultan Johor Sultan Ibrahim Iskandar Buat Keputusan Yang Menggemparkan!! Memang Terbeliak Mata Dengan Kebaikkan sultan Johor Ni!! Syabas Sultan!! Macam Ni Yg Rakyat Malaysia MAhukan!

3. Inilah Wajah Nurse Dan Kakitangan Yg Terlibat Dan Memberanikan diri Sanggup Terbakar Demi Menyelamatkan Mangsa Kebakaran! Memang Layak dipanggil Hero Bergadai Nyawa Sendiri !

4. [VIDEO] TERKINI!! Detik Cemas!! Tingkat Dua ICU HSA Terbakar 2 Orang Dipercayai Terperangkap

5. VIDEO Dan GAMBAR TERKINI - Hospital Sultanah Aminah Johor Terbakar 7 Maut 3 Staf Terbakar

Saksi berkata, Lin tidak layak dibantu kerana dia tidur dengan suami orang.Ia kejadian terbaru seumpamanya di China yang menyaksikan wanita dimalu dan dipukul di khalayak ramai kerana menjadi punca lelaki bersikap curang terhadap iisteri.

Dalam kejadian kelmarin, Lin diserbu empat wanita ketika berjalan pulang dari membeli-belah di Puyang, wilayah Henan, di timur China.

Dengan menumbuk dan menendangnya sehingga Lin terjatuh sambil meraung kesakitan, penyerangnya kemudian menanggalkan pakaiannya sebelum memukulnya lagi, menarik rambut dan menendang celah kelangkang dan payu daranya.

Serangan ganas itu dikatakan dirancang oleh issteri lelaki yang didakwa tidur dengan Lin. Dia dibantu tiga rakannya.

Orang ramai yang berada di tempat kejadian hanya memerhatikannya.Seorang lelaki tempatan, Jun Feng, 30, yang membantu Lin selepas penyerangnya meninggalkan tempat itu memberitahu stesen televisyen tempatan: “Kejadian ini sudah menjadi perkara biasa.

Isteri dan teman wanita membalas dendam terhadap lelaki mereka dengan menyerang wanita lain. Orang ramai tidak berminat membantu.Lin yang calar-balar dan lebam kemudian dibawa ke hospital selepas merayu dipanggilkan ambulans.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments