KSN Dedah 4 GAMBAR Makhluk Misteri Dalam Dewan Negara Yang Buat Ramai SERAM

loading...

Ketua Setiausaha Negara, Ali Hamsa dedahkan gambar-gambar suasana Dewan Negara. Namun terus jadi viral apabila ada kelibat “makhluk misteri” buat ramai seram. Jom tengok dan baca hasil siasatan netizen.

KSN Dedah 4 GAMBAR Makhluk Misteri Dalam Dewan Negara Yang Buat Ramai SERAM
KSN Dedah 4 GAMBAR Makhluk Misteri Dalam Dewan Negara Yang Buat Ramai SERAM

BILA TENGOK BETUL-BETUL BARU NAMPAK MAKHLUK MISTERI TERSEBUT

ARTIKEL MENARIK: Remaja Ni Perlu 2 Saat Je Untuk Para Juri Dan Penonton Bangun TERUJA


Semalam, Tun Dr Mahathir Mohamad, mengetuai Ahli Parlimen mengangkat sumpah di hadapan Speaker Dewan Rakyat, Datuk Mohamad Ariff Md Yusof. Turut berbuat demikian adalah senator-senator baru yang mengangkat sumpah sebagai ahli Dewan Negara.
Ketua Setiausaha Negara (KSN), Dr Ali Hamsa menarik perhatian netizen dengan foto misteri yang dimuatnaik di laman sosialnya.
Tahniah Kepada Semua SenatorTweet ucapan tahniah Dr Ali Hamsa itu tidak ada apa yang pelik sehinggalah diteliti ada sesuatu yang pelik dengan gambar berkenaan. Penampakan lelaki tua berambut panjang di belakang seorang senator dipercayai berketurunan India mengundang tanda tanya.


Siapa Lelaki Rambut Panjang?
Ada Something Tak KenaNetizen mempersoal ada sesuatu yang tidak kena dengan gambar itu dan memohon penjelasan KSN mengenai kesahihan gambar itu.


Hadirin Perlu Pakai FormalMalahan jika benar lelaki misteri itu adalah hadirin di dalam dewan, dia sepatutnya harus akur dan memakai pakaian rasmi. Selain itu, lelaki berkenaan dipercayai duduk di tempat yang sama dengan senator di depannya.
Bomoh India Dalam Dewan?Kredit : khalifahmailonline
-----------------------------------------------------------------
loading...

Post a Comment

0 Comments