“Betul Ke Dia Bersalah?” - Fazley Yakoob Persoal Najib Ditahan

loading...

Hari ini, bekas Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dihadapkan ke Mahkamah atas tiga pertuduhan pecah amanah berkaitan kes SRC International Sdn. Bhd. dan menyalahgunakan jawatannya sebagai Perdana Menteri dan Menteri Kewangan ketika itu membabitkan RM42 juta.

“Betul Ke Dia Bersalah?” - Fazley Yakoob Persoal Najib Ditahan
“Betul Ke Dia Bersalah?” - Fazley Yakoob Persoal Najib Ditahan
Berita tersebut mendapat reaksi penyanyi dan chef selebriti Fazley Yaakob, yang merupakan suami kepada anak Datin Seri Rosmah Mansor. Menerusi Instagramnya, Fazley memberitahu sudah tiba masa untuk semua pihak tahu tentang kebenaran sebenar.

Menurut Fazley lagi, sukar untuk menerima realiti tersebut dan dia juga turut mempersoalkan tentang penahanan Najib adakah benar beliau bersalah atau ada pihak lain yang menjadi dalang selama ini.

ARTIKEL MENARIK: Muat Naik Video Sesi Fotografi Separa Bogel, Safiey Illias Kembali Raih Kecaman


Memetik laporan Sinar Harian, Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) memaklumkan bahawa penahanan bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak itu tidak melibatkan isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor.

arrested.jpg


Setakat ini tangkapan hanya dibuat terhadap Najib dan tidak melibatkan indvidu lain.

Sebelum ini, Fazley pernah mendedahkan kisah bagaimana keluarganya ditindas oleh individu yang sangat terkenal di negara ini. Pendedahan tersebut ternyata mengetjukan rakyat Malaysia

Sumber: Rotikaya

Sumber:  Wartawan FB

-----------------------------------------------------------------
loading...

Post a Comment

0 Comments