Inilah Nasib Potret Najib Di Premis Kerajaan.. Kesian Juga..

loading...

Lihat apa yang dilakukan oleh brader ni terhadap Potret Najib di Premis kerajaan. Netizen: “Kurang Ajar”..!! “Sebagai rakyat Malaysia. ..terus terang katakan. ..kesian juga. ….tapi apa boleh gara2 kerakusan dia dan rosmah hampir2 negara kena jual..”

Inilah Nasib Potret Najib Di Premis Kerajaan.. Kesian Juga..
Inilah Nasib Potret Najib Di Premis Kerajaan.. Kesian Juga..


Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sedikit info mengenai pogret photografi: Fotografi potret atau potret dalam fotografi adalah gambar seseorang atau sekumpulan orang yang menangkap keperibadian subjek dengan menggunakan pencahayaan yang berkesan, latar belakang, dan pose.

Gambar potret mungkin artistik, atau mungkin klinikal, sebagai sebahagian daripada kajian perubatan. Kerap kali, potret ditugaskan untuk majlis-majlis khas, seperti perkahwinan atau acara sekolah. Potret boleh melayani banyak tujuan, dari penggunaan di laman web peribadi untuk dipaparkan di lobi perniagaan.

ARTIKEL MENARIK: Hanya Kerana Tidak senyum Ketika Istiadat Angkat sumpah PM, Ramai Yang Maki Dan Hina Agong. Namun, Setelah Diselidiki sifat Istimewa sultan muhammad V, Buatkan Orang Yang Maki Tertunduk Malu.


Biasanya lepas pilihan raya, orang yang dilantik sebagai pihak yang lebih berkuasa, gambar pogret dia akan diletakkan di diding premis kerajaan, manakala pihak yang telah kalah dalam pilihan raya, potret dia akan diturunkan.

Sama juga kepada Potret Najib. Video di bawah memaparkan apa yang dilakukan oleh brader ni terhadap Potret Najib Di Premis Kerajaan. Mari sama-sama kita tonton video di bawah. Lihat apa yang brader nie buat.

Inilah Nasib Potret Najib Di Premis Kerajaan.. Netizen: “Kurang Ajar”..!! Jom saksikan
2-69-300x169-1.jpg

3-67-300x170.jpg

4-60-300x170.jpg


Sila tonton video:


SUMBER; kotakmedia

SUMBER : petuaviral

-----------------------------------------------------------------
loading...

Post a Comment

0 Comments