Aset Baru Safiey Illias Jadi Bahan Ejekan Netizen. Tinggi Sampai Cecah Leher!

loading...

Ramai yang kecewa dengan penampilan terkini pengasas kepada sebuah jenama kosmetik iaitu Safiey Ilias. Penghijrahannya daripada seorang mak nyah kepada lelaki tulen hanyalah bersifat sementara dan kini dilihat kembali kepada dunia mak nyah.

Aset Baru Safiey Illias Jadi Bahan Ejekan Netizen. Tinggi Sampai Cecah Leher!
Aset Baru Safiey Illias Jadi Bahan Ejekan Netizen. Tinggi Sampai Cecah Leher!
Terbaru, Safiey telah memuat naik video yang menunjukkan dia kini memiliki payudara seperti seorang wanita di akaun Instagram miliknya.

Seperti biasa, status Safiey tersebut telah mengundang banyak kecaman daripada netizen yang meminta dia untuk bertaubat.

ARTIKEL MENARIK: “Saya Tak Lalok, Orang Sengaja Nak Kenakan Saya” – Uqasha Senrose


Dalam banyak-banyak kata-kata negatif yang dilemparkan kepadanya, kami tertarik dengan komen yang sedikit lucu apabila beberapa individu mengejek payudaranya terlalu tinggi dan hampir mencecah leher! Nampak je korang eh.


Dalam pada itu, Safiey dalam status yang lain membalas ejekan individu terbabit dan menyatakan bahawa implan payudara itu masih baru lagi dan akan mengambil masa dalam 6 bulan untuk kelihatan normal seperti wanita asli. 


Safiey pernah menggemparkan negara apabila dia membuat pengakuan dan mengaku mahu berhijrah menjadi lelaki sejati dan bertindak membuang implan payudaranya pada tahun 2016. Bagaimanapun, ramai yang kecewa apabila dia dilihat kembali kepada dunia mak nyah semenjak penghujung tahun yang lalu.

Apa pun sama-samalah kita doakan semoga Safiey diberikan hidayah dan akan berubah suatu hari nanti. Kesian dekat mak ayah tu! 

Sumber: CARI forum

-----------------------------------------------------------------
loading...

Post a Comment

0 Comments