Top Ad 728x90

Tuesday, 13 February 2018

GAMBAR..Pelajar Maut Terkena Bilah Mesin Rumput Di Sekolah

loading...

PELAJAR perempuan maut manakala dua rakannya cedera akibat terkena bilah traktor mesin rumput di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Tuanku Abd Rahman, Gemas, hari ini.

GAMBAR..Pelajar Maut Terkena Bilah Mesin Rumput Di Sekolah
GAMBAR..Pelajar Maut Terkena Bilah Mesin Rumput Di Sekolah

Ketua Polis Daerah Tampin, Superintendan Hamazah Abd Razak berkata, dalam kejadian 10.30 pagi itu, Nur Afini Roslan, 14, meninggal dunia di tempat kejadian selepas kepalanya terpotong dua dipercayai selepas terkena bilah berkenaan.

Beliau berkata, dua pelajar cedera ringan adalah Abdullah Hazlan, 14, dan Mohd Farhan Reza Badrol Hesam, 13.

"Kita masih menjalankan siasatan lanjut bagaimana kejadian itu berlaku. Namun, difahamkan ketiga-tiga pelajar itu berada berhampiran traktor berkenaan yang sedang memotong rumput di padang sekolah berkenaan sebelum kejadian itu berlaku.

ARTIKEL MENARIK: “Dia kena maklumkan tarikh, hari apa, pukul berapa”- Timbalan Ketua Pengarah Operasi JPJ ulas kes pegawai JPJ lakukan gangguan seksual ketika ujian memandu

loading...

"Pihak polis menerima panggilan kecemasan sebelum mengerahkan sepasukan anggota ke lokasi dengan segera. Mayat mangsa dibawa ke Hospital Tampin untuk bedah siasat manakala pelajar yang cedera dibawa ke Klinik Kesihatan Gemas untuk rawatan," katanya.2.jpg

3.jpg

4.jpg

Sumber: Harian Metro

-----------------------------------------------------------------
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90