Top Ad 728x90

Tuesday, 4 July 2017

,

Lelaki Kemaruk Seks Menderita Selepas Memasukkan 15 Batang Jarum Ke Dalam kemaluan.

loading...

Beijing – Seorang lelaki mengalami kesakitan yang melampau di kemaluannya akibat daripada perbuatannya melakukan seks yang melampau.

Lelaki Kemaruk Seks Menderita Selepas Memasukkan 15 Batang Jarum Ke Dalam kemaluan.
Lelaki Kemaruk Seks Menderita Selepas Memasukkan 15 Batang Jarum Ke Dalam kemaluan.

Menurut petikan Harian Metro, lelaki terbabit yang kemaruk dengan seks telah bertindak memasukkan 15 jarum jahit yang berkarat ke dalam kemaluannya, kononnya untuk mencapai keseronokan dan kepuasan lebih tinggi.

ARTIKEL MENARIK: Suami 3 Bulan Kerja Offshore, Balik Rumah Isteri Jumpa Kondom Dlm Beg, TAPI Jawapan Suami Buat Isteri TERDUDUK !

loading...


Akibatnyadaripada perbuatannya itu menyebabkan kemaluannya dijangkiti kuman sehingga menyebabkan air kencingnya mengandungi darah.

Lelaki berusia 35 tahun yang namanya tidak didedahkan itu menjalani pembedahan untuk mengeluarkan jarum yang setiap satu sepanjang empat inci selepas di masukkan ke hospital minggu lalu.

Doktor Cao Zhiqiang yang merawat pesakit itu di sebuah hospital di bandar Shenyang di wilayah Liaoning di timur laut China berkata, lelaki itu memasukkan jarum berkenaan satu per satu sepanjang tahun lalu.

“Kesan daripada perbuatannya itu, dia mengalami jangkitan haematuria – darah dalam air kencing – dan kesakitan setiap kali membuang air kecil.

Menurut Zhiqiang, jarum itu kelihatan begitu jelas ketika imbasan dilakukan dan ia memudahkannya dikeluarkan ketika pembedahan.

“Dia bernasib baik kerana jarum itu tidak bergerak ke pundi kencingnya. Jika itu berlaku, keadaan lelaki itu lebih teruk,” kata doktor berkenaan.

Lelaki itu kini semakin pulih selepas menjalani pembedahan berkenaan. Dia mendapatkan rawatan di hospital itu selepas didesak keluarganya yang menggesa dia mendapatkan bantuan untuk menangani kegilaannya melakukan seks. – Harian Metro________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90