Header Ads

Kawan Baik Afifah Nasir Dedah Kisah Sebenar, Aliff Aziz Tak Pukul Isteri

loading...

Isu rumah tangga pelakon dan penyanyi Aliff Aziz dengan isterinya, Bella Astilla masih belum lagi tamat. Kisah ini akan tamat jika semua yang terlibat membuka mulut.

Kawan Baik Afifah Nasir Dedah Kisah Sebenar, Aliff Aziz Tak Pukul Isteri
Kawan Baik Afifah Nasir Dedah Kisah Sebenar, Aliff Aziz Tak Pukul Isteri

Tak habis lagi pasal ‘mulut joyah’ netizen, satu lagi cerita pula yang naik. Kali ini Allana Amir iaitu dikatakan sahabat baik kepada Afifah Nasir tampil berusara. Allana juga merupakan seorang pelakon baru tanah air.

ARTIKEL MENARIK: SEMAKIN PANAS ! Tak Tahan Tengok Adiknya Kena Kecam, Anzalna Masuk Campur, HINA Isteri Aliff Aziz Yg Tak Bersalah

loading...


Menurut screenshot perbualan di mesej Facebook antara Allana dan seorang gadis bernama Nadiah Mohamad yang katanya saksi kejadian. Dikatakan bahawa Bella telah membuat cerita yang dia dipukul!

Berikut merupakan screenshot perbualan yang disebarkan oleh Allana Amir. Screenshot itu merupakan perbualan antara dia dengan saksi kejadian, Nadiah Mohamad.




Ikuti perbualan antara mereka berdua.



"But, macam mana muka dia boleh bengkak?"



"Memang ada problem dari hari pertama"




"Teruk Bella Buat Diorang"



Tapi bukan ke ada gambar Bella dalam Insta story dia yang menampakkan kesan lebam di dahi dia? Takkan Bella sendiri yang campak telefon tu kena kat dahi dia sampai lebam macam tu?



Aduhhh… Pening dah ni, masa satu yang betul ni? Banyak betul versi kisah curang ni. Betul ke curang? Ke salah faham je? Ke macam mana ni???

Bella Astilla

Afifah Nasir

Orang luar diminta jangan masuk campur dalam hal ini sekiranya tidak tahu hujung pangkal kejadian sebenar. Marilah sama-sama kita menunggu dengan penuh tenang dan sabar tentang apa sebenarnya yang terjadi menerusi kenyataan rasmi kedua belah pihak nanti.

blogmazeer

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
Loading...

No comments

Powered by Blogger.