Top Ad 728x90

Tuesday, 6 June 2017

,

Video Kanak-kanak Didera Hingga Sesak Nafas Gara-gara Tertumpahkan Nasi.

loading...

Kebiasaannya kita selalu dengar orang bercakap bahawa ibu bapa ini selalunya akan lebihkan cucu daripada anak sendiri dan cucu lebih di sayangi daripada anak sendiri.

Video Kanak-kanak Didera Hingga Sesak Nafas Gara-gara Tertumpahkan Nasi.
Video Kanak-kanak Didera Hingga Sesak Nafas Gara-gara Tertumpahkan Nasi.


Jarang sekali kita mendengar bahawa seorang nenek sanggup mendera cucunya sendiri, apatah lagi hanya kerana perkara kecil saja tak kan lah sampai hati nenek nak pukul cucunya sendiri.

ARTIKEL MENARIK:Mangsa Cabul Tampil Cerita Detik-Detik Dicabul Suspek Gila Seks

loading...


Seorang nenek sanggup memukul cucunya sendiri sampai sesak nafas di jalan mawar 1, taman Puchong Perdana, Puchong dikatakan hanya kerana cucunya itu tertumpahkan nasi.

Video penderaan terhadap kanak-kanak berkenan tular dilaman media sesial sejak tengah hari tadi.

Video tersebut yang berdurasi 2minit 50 saat itu memaparkan seorang wanita bertindak memukul seorang kanak-kanak tanpa belas kasihan sehinggakan kanak-kanak tersebut kelihatan seperti sesak nafas menahan kesakitan kerana di pukul.

Menurut pengadu Nathan danapal,ketika beliau berada di restoran puchong intan beliau telah menerima satu masej rekaman video itu melalui watsap group dimana seorang budak perempuan kena dera.

Beliau membuat laporan polis adalah untuk memaklumkan kejadian itu kepada pihak polis dan segera mengambil tindakan.

Bagaimanapun selepas aduan dibuat dan bantuan ramai yang memviralkan kejadian itu pihak polis telah menangkap suspek dirumahnya di jalan mawar 1, taman Puchong Perdana malam tadi.

Dipercayai kanak-kanak berkenaan bukan ahli keluarga wanita terbabit, sebaliknya mangsa hanya dijaga sementara waktu.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Subang Jaya Asisten Komisioner Mohd Azlin Sadari berkata, pihaknya menerima laporan berhubung kejadian.

“Mangsa sudah diselamatkan dan wanita terbabit ditahan untuk siasatan lanjut.Perkembangan kes akan dimaklumkan kelak,” katanya.1.jpg

2.jpg

3.jpg
________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90