Top Ad 728x90

Monday, 15 May 2017

,

Video Pilu Isteri Lari Tinggalkan Suami Dan Anak Yang Sedang Sakit.

loading...

Pilu dan sayu melihat takdir yang menimpa seorang lelaki yang telah ditinggalkan isteri, malah dia juga harus merawat anak perempuannya yang sakit.

Video Pilu Isteri Lari Tinggalkan Suami Dan Anak Yang Sedang Sakit.
Video Pilu Isteri Lari Tinggalkan Suami Dan Anak Yang Sedang Sakit.

Kejadian ini diviralkan oleh pengguna facebook Ray Tejada. Beliau yang dalam perjalanan Novaliches Bayan, Filipina menuju Blumentritt melihat seorang lelaki menangis sambil memeluk anak perempuannya yang juga turut menangis.

ARTIKEL MENARIK:Opah Meninggal Dunia, Tinggalkan Aku Rumah, Mak BERKERAS Tak Bagi Aku Tinggal Di Rumah Tu, Tapi Aku Degil, Malam Tu Satu Perkara NGERI Berlaku !

loading...

Ray Tejada kemudian mengajak lelaki itu bercakap, dari sinilah sebuah kisah yang memilukan terungkap..

Lelaki yang tidak mahu namanya di dedahkan itu mengatakan bahawa dia telah memberikan gula-gula yang menyebabkan gigi anaknya itu sakit.

Mereka berasal dari Bulacan. rupanya lelaki tersebut dan anaknya itu telah mengemis sedikit makanan dan duit sejak pagi lagi.

Selain itu, bapa kepada seorang anak itu berkata bahawa dia telah ditinggalkan oleh isteri setelah mengetahui dia menderita sakit kecing manis.

Video yang di muat naik oleh Tejada terus menjadi perhatian ramai, hingga kini sudah ditonton oleh 10 juta orang.


Beliau berkata tidak lama selepas itu lelaki itu turun di sekitar toko Mercury Drug .

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90