Top Ad 728x90

Tuesday, 9 May 2017

,

Murid 13 Tahun Jadi Tular Di Media Sosial Selepas Hamilkan Guru Berusia 24 Tahun

loading...

Murid 13 Tahun Jadi Tular Di Media Sosial Selepas Hamilkan Guru Berusia 24 Tahun

Murid 13 Tahun Jadi Tular Di Media Sosial Selepas Hamilkan Guru Berusia 24 Tahun
Murid 13 Tahun Jadi Tular Di Media Sosial Selepas Hamilkan Guru Berusia 24 Tahun

Satu rakaman video yang pada asalnya dikeluarkan pada platform media sosial Cina Weibo menunjukkan seorang guru kolej mengadakan hubungan seks dengan seorang pelajar di dalam kelas.

ARTIKEL MENARIK: 'Anu' Masih Melekat Dalam Mulut, Pasangan Ditemui Maut Dalam Kereta

loading...

Video, perbuatan mereka telah dirakamkan pada sebuah telefon bimbit seorang pelajar. Pada video yang ditunjukkan, pelajar tersebut telah merakamkan pada salah satu daripada tingkap bilik darjah dan menunjukkan guru tersebut sedang melakukkan seks dengan pelajar tersebut.

5.png

Menurut LiveLeak, guru itu kini disiasat kerana melanggar kod etika dan akan dikenakan tindakan buang sekolah selepas ini.

Guru bernama Alexandria Vera (24) itu, suatu saat, melajukan kendaraannya menuju rumah seorang muridnya dengan alasan untuk mengantar murid kesayangannya.

Namun, di dalam kereta, Vera mencium muridnya itu berulang kali. Padahal, awalnya ia hendak menurunkan anak itu di halte bus sekolah.

Pada hari yang lain, ketika orang tua murid itu sedang tidak di rumah, ia melakukan hubungan seks dengan murid itu.

Komunikasi mereka menjadi semakin lancar setelah Vera memberikan nomor telepon bimbitnya kepada muridnya melalui media sosial Instagram.

Sejak itu, kata polisi Texas, mereka berhubungan hampir setiap hari sehingga akhirnya Vera pun hamil. Vera mengaku telah memiliki hubungan khusus dengan murid laki-laki remaja sejak September tahun lalu.

Perbuatan mereka itu terbongkar selepas laki-laki itu tidak hadir di kelas dan Vera, sang guru bahasa Inggris itu mengirim pesan kepadanya melalui Instagram.

Dalam dokumen di pengadilan Houston disebutkan, Vera memberi nomor telepon kepada muridnya itu. Hubungan pun berkembang hingga mereka berhubungan seks hampir setiap hari.

Pasangan ini tampaknya tidak berusaha untuk menyembunyikan perselingkuhan mereka. Orangtua murid pun memberikan sokongan penuh dengan mengatakan “gembira dengan (kehadiran) bayi”.

Salah satu murid mengatakan kepada situs berita Eyewitness, “Dia suka meremas pantat guru dan semua melihatnya. Lalu mereka mempergunjingkannya.”

Seorang juru bicara sekolah mengatakan, “Ketika tuduhan itu dibuat pada April lalu, guru itu segera dipecat dari sekolah dan dikenakan cuti administratif.”

Vera sekarang menghadapi tuduhan pelecehan seks terhadap anak. Namun, polis tidak dapat menemukan bukti yang dapat dijadikan alasan untuk menangkapnya.
2.png

3.png

4.png
________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90