Header Ads

Mengajak kawan die ke pusat pel@curan..kawan die tanye die, bini ko masih belum boleh ke? die jawab belum lagi..saya berpantang

loading...

Mengajak kawan die ke pusat pel@curan..kawan die tanye die, bini ko masih belum boleh ke? die jawab belum lagi..saya berpantang

Mengajak kawan die ke pusat pel@curan..kawan die tanye die, bini ko masih belum boleh ke? die jawab belum lagi..saya berpantang
Mengajak kawan die ke pusat pel@curan..kawan die tanye die, bini ko masih belum boleh ke? die jawab belum lagi..saya berpantang

admin..tolong hide profile saya ye..tujuan saya menulis disini adalah untuk mengumpul pendapat tentang masalah rumah tangga saya.saya dan suami dah 3 tahun berkahwin.perkahwinan kami atas dasar suka sama suka setelah 5 tahun berkenalan..kini, saya sedang hamil anak ke 2.

ARTIKEL MENARIK:Setiap kali lepas asar..isteri rasa resah dan gelisah.. Sedangkan waktu tu,saya tengah sedap berpr0jek

loading...

.saya tak tahu sejak bila suami saya mula buat hal tapi ape yamg saya sedar, semasa saya dalam pantang anak pertama, saya ada ternampak whatsapp die mengajak kawan die ke pusat pelacuran..kawan die tanye die, bini ko masih belum boleh ke? die jawab belum lagi...x lame lepas tu
die buat hal lagi..saya ada nampak whatsapp die tanye rate dekat sorang pelacur.tanya berapa bayaran 1 jam, berapa bayaran 1 malam.

..tapi saya xtau die pergi ke tak sebab saya xnampak dalam whatsapp tu die cakap nak g sane..then ada satu hari tu die msj dengan sorang pompuan ni..die mintak gambar bogel pompuan ni dan die hampir nak tunjuk anu die..nasib baik pompuan tu tak layan..semua kegiatan die ni saya dapat tau melalui whatsapp web.saya stalk perbualan die dalam whatspp web..saya cuba hubungi pompuan tu dan tanye marah die kenapa layan suami saya..die kata die tak tau suami saya dah kawin.

.suami saya mengaku bujang lagi kat pompuan tu..say a tanya suami saya kenapa die wat saya camni..die kata taktau dan die mintak maaf dan berjanji takkan buat lagi..semenjak hari tu saya xtau ape masalah fon saya, saya xdapat lagi nak access whatsapp die melalui whatsapp web..saya ingt die betol2 berubah tapi rupanye masih buat hal lagi..saya xtau kenapa die benci samgat kat saya sampai die remove saya dalam instagram

.saya mitak kawan saya tolong stalk kan instagram die rupa2nye die rajin update instagram die dan rajin komen menggatal kat instagram kawan pompuan die..bila saya nak follow instagram die, die langsung tak approve..baru2 ni saya saya ada perasan die rapat dengan sorang budak ofis die..saya rase curiga melalui perbualan dorang dekat fb dan instagram.bila saya tanya ape hubungan die ngan pompuan tu..

die kata takde pape cuma kawan sekerja.saya x puas ati..saya g msj kat fb pompuan tu..pompuan tu kate ko jagela laki ko baik2.. die yang terhegeh2 kat aku..aku kesianla kat ko pompuan..selalu kene tipu ngan laki ko.laki ko tu memang miang...berderau darah saya...kenapa die sanggup wat saya camni..apa salah saya..untuk pengetahuan pembaca krt sepanjang 3 tahun perkahwinan kami die xpernah bagi saya nafkah..segala perbelanjaan rumah, saya dan anak semua pakai duit saya.

bila saya mitak duit, de kate duit x cukup..saya sabar je.die pun x ada masa langsung dengan saya dan anak.keje kua awal pagi balik lewat malam..langsung x spend time ngan kitorang..dahla kami duduk rumah family saya.saya malu samgat family saya tentang perangai die...bila saya mitak family die nasihatkan die..die just bagi alasan die x rase macam ada isteri pon sebab saya x jage makan minum die..terkejut saya..egonye die...die yang wat salah die salahkan saya pulak..say a sendiri x cukup makan saya nak kene tanggung makan minum die? duit gaji saya abes setiap bulan sbb sy byk komitmen.

byr kete, pengasuh, susu pampers, mainan n mknn anak..bil rmh lagi..kdg2 x sampai akhir bln duit da abeh terpkse pinjam duit mak...sy ckp kat suami kalau dah tak suka sy just ceraikan sy...tapi die wat tak layan je.sy buntu skg ni.3 taun sy mkn ati dgn perangai die...nak tuntut fasakh sy takut menyesal plak nanti..
Sumber : Siakapkeli

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
Loading...

No comments

Powered by Blogger.