Top Ad 728x90

Wednesday, 31 May 2017

KESIAN ARWAH... Mangsa Tidak Mencabul, Cuma Tersalah Masuk Tandas Wanita, Saksi

loading...

Mangsa Tidak Mencabul, Cuma Tersalah Masuk Tandas Wanita, Saksi

KESIAN ARWAH... Mangsa Tidak Mencabul, Cuma Tersalah Masuk Tandas Wanita, Saksi
KESIAN ARWAH... Mangsa Tidak Mencabul, Cuma Tersalah Masuk Tandas Wanita, Saksi

ALOR SETAR: Adik kepada suspek yang meninggal dunia selepas dipukul orang awam kerana disyaki mencabul seorang wanita di bangunan menjual peralatan komputer dan telefon bimbit di Jalan Putra meminta pihak polis menjalankan siasatan terperinci berhubung kematian adiknya itu.


ARTIKEL MENARIK:Dah Jadi Kes Bunuh, Lelaki Yang Koma Dipukul Dah Meninggal Dunia

loading...

Adik mangsa yang dikenali sebagai Fizah, 20, berkata kejadian ini tidak patut berlaku memandangkan abangnya (suspek) berusia 31 tahun tidak diberi peluang untuk membela diri dan dipukul sebegitu rupa.


Tak dapat diselamatkan

“Sejak malam tadi doktor memberitahu abang tidak mempunyai harapan untuk diselamatkan kerana otaknya sudah mati.


“Kami sangat mengharapkan abang dapat kembali pulih bagi menerangkan kejadian sebenar, tetapi Allah lebih sayangkan abang,” katanya ketika ditemui di bilik mayat Hospital Sultanah Bahiyah (HSB) hari ini.
Fizah berkata, Allahyarham adalah anak ke-4 dari 7 beradik. Arwah menghembuskan nafas terakhir di zon merah HSB tengah hari tadi. Dalam kejadian kira-kira pukul 4 petang Ahad lalu, seorang lelaki dipukul oleh orang awam selepas dipercayai cuba mencabul seorang wanita di dalam tandas premis tersebut.

Suspek bagaimanapun gagal melarikan diri selepas wanita terbabit menjerit dan meronta sebelum suspek ditahan dan dipukul oleh orang awam yang berada di premis itu.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90