Top Ad 728x90

Saturday, 27 May 2017

Kerana Dendam Wanita Dibunuh Dengan Kejam Dan Mayat Dikerat Dua

loading...

Zaman sekarang ini nyawa seseorang itu semakin tidak berharga, ikut suka dia orang nak bunuh dan campak dekat mana suka.

Kerana Dendam Wanita Dibunuh Dengan Kejam Dan Mayat Dikerat Dua
Kerana Dendam Wanita Dibunuh Dengan Kejam Dan Mayat Dikerat Dua

Hanya kerana dendam yang tidak seberapa pun nyawa seseorang boleh melayang dengan mudah, pelik betullah dengan orang zaman sekarang ini.

ARTIKEL MENARIK:HAMBIK KAU ! Ramai TERKEJUT Dengan Ganjaran Yg Akan Diberi TOKEY Kedai Emas Kepada Pemberi Maklumat Hingga Gadis Ini Ditangkap !

loading...

Apa dia orang ingat nyawa itu kalau dah ditarik boleh ditukar ganti ker.

Semalam seorang pelayan wanita bernama Warisara Klinju berusia 23 tahun telah dibunuh dengan kejam serta mayatnya di kerat dua dan dibungkus dalam plastik yang berasingan.

Mayat gadis yang dikatakan bekerja sebagai pelayan di Khon Kaen, Thailand itu telah ditemui secara tidak sengaja oleh seorang petani kerana mayat tersebut telah ditanam di kawasan yang mudah ditemui.

Pihak polis percaya bahawa pembunuhan tersebut dilakukan kerana dendam serta berkemungkinan besar bahawa dia dibunuh terlebih dahulu sebelum mayatnya dikerat di tempat lain.

Pihak polis tidak mengalami kesukaran untuk mengecam mayat tersebut kerana mayat Warisara mudah dikenal pasti berdasarkan kepada tatu yang berada di bahagian dada dan punggungnya.

Namun begitu pihak polis masih menjalankan siasatan berhubung kes ini bagi mencari suspek utama pembunuhan kejam ini.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90