Top Ad 728x90

Tuesday, 4 April 2017

Video Pasangan Melekat Diarak Di Jalanan

loading...

Kenya: Seorang lelaki dan pasangan wanitanya yang sudah berkahwin, terpaksa menanggung malu apabila diarak di jalanan ketika dibawa di atas kereta sorong ke klinik berdekatan kerana ‘melekat’ ketika melakukan seks di sebuah hotel.

Video Pasangan Melekat Diarak Di Jalanan
Video Pasangan Melekat Diarak Di Jalanan

Daily Mail melaporkan, rakaman video yang disiarkan media Kenya, termasuk ‘ebals news’, menunjukkan kedua-dua mereka berada di atas kereta sorong berbalut cadar dengan wanita berkenaan menutup mukanya dengan kain.

ARTIKEL MENARIK:5 simple life hacks for your phone!! Rupa-rupanya skrin telefon bimbit retak boleh buat cam ni....

loading...

Dalam kejadian di tempat yang tidak dinyatakan di Kenya itu, pasangan berkenaan dipercayai melakukan seks di hotel Explor-Inn, apabila mereka ‘melekat’ dan tidak dapat menahan sakit, mereka menjerit meminta tolong yang menarik perhatian pekerja hotel.

Gagal dipisahkan, mereka diangkat ke atas kereta sorong untuk dibawa ke klinik namun perlu melalui jalan raya yang menarik perhatian orang ramai. Ada yang merakam kejadian itu dan memuat naik video ke media sosial.

Menurut ebals news yang memuat naik rakaman video itu tiga hari lalu, kejadian itu disiarkan media tempatan dan ramai percaya suami wanita berkenaan, mengesyaki isterinya curang, memberinya sejenis ubat tanpa disedarinya yang menyebabkan kejadian itu berlaku.

Bagaimanapun, laporan itu tidak menyatakan apa yang berlaku kepada pasangan berkenaan selepas mereka dihantar ke klinik.________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90