Sumbat RM20 Di Faraj Mangsa Lepas Rogol Dari Senja Ke Subuh

Sumbat RM20 Di Faraj Mangsa Lepas Rogol Dari Senja Ke Subuh

Sudah jatuh ditimpa tangga. Begitulah nasib malang dialami seorang jurujual yang mengalami mimpi buruk setelah dipaksa menelan dadah sebelum dirogol berulang kali dalam insiden ngeri pada Rabu lalu.

Sumbat RM20 Di Faraj Mangsa Lepas Rogol Dari Senja Ke Subuh
Sumbat RM20 Di Faraj Mangsa Lepas Rogol Dari Senja Ke Subuh

Lebih sadis, perogol berusia 31 tahun dan juga saudara teman serumahnya itu sempat lagi ‘sumbat’ wang kertas RM20 pada lubang kemaluan mangsa selepas puas memperkosanya hingga ke pagi di rumah sewa wanita tersebut.


ARTIKEL MENARIK: Susulan Kes Kaki Murid Terpaksa Dipotong, Ini Respon Pengetua Sekolah Terbabit

loading...

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Polis Sarawak, Senior Asisten Komisioner Dev Kumar Sree Shunmugam berkata, suspek dipercayai ceroboh rumah mangsa di Taman Seng Goon kira-kira 7 malam dan masuk ke bilik wanita itu.

Mangsa cuba melawan namun tewas, mengatasi kekuatan suspek yang mengikat wanita tersebut dan ugut akan mencederakannya dengan pisau sebelum dipaksa menelan sejumlah pil dadah sehingga dia menjadi khayal lemah.

Ketika separuh sedar, perogol bertindak memperkosa mangsa beberapa kali sehingga ke pagi subuh keesokan hari dan ‘meninggalkan’ wanita itu dengan menyumbat wang RM20 di bibir faraj mangsa yang penuh sisa air maninya.

Dev Kumar memberitahu, suspek namun berjaya dicekup di rumahnya di Kampung Mongkos di Tebakang pada Khamis dan pihak polis turut merampas pisau selain tali pinggang yang digunakan dalam kes serangan seksual itu.

Siasatan awal polis mendapati, lelaki tersebut dipercayai tergamak memperkosa mangsa berulang kali tanpa henti dan belas kasihan sebagai balas dendam ekoran gagal dalam percintaan dengan bekas kekasihnya sebelum itu.

Suspek disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana kesalahan rogol dan menurut Dev Kumar lagi, sejumlah 149 kes perkosa direkodkan di Sarawak sepanjang tahun lalu, majoriti melibatkan mangsa bawah umur.
________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

Post a Comment

Previous Post Next Post