Top Ad 728x90

Thursday, 6 April 2017

"Satu Dalam SEJUTA ! Ingatkan Suami Isteri, Rupanya ...."

loading...

Ingatkan suami isteri tadi, rupa-rupanya adik beradik, begitulah perasaan netizen apabila melihat beberapa keping gambar yang dikongsikan oleh Tengku Ahmad Zaki ini.

"Satu Dalam SEJUTA ! Ingatkan Suami Isteri, Rupanya ...."
"Satu Dalam SEJUTA ! Ingatkan Suami Isteri, Rupanya ...."


Gambar-gambar menunjukkan beliau menghadiahkan sejambak bunga untuk adik perempuannya bersempena dengan ulangtahun kelahirannya yang telah dimuatnaik ke laman Instagram beliau ini telah mengundang pelbagai reaksi daripada netizen.

ARTIKEL MENARIK:Baru 2 Jam Kahwin, Isteri Dah Buat Hal.. Suami Nekad Ceraikan Talak 3.. Ramai TERKEJUT Dengan Kesalahan Isteri Dia Ni !

loading...
Sweetnya abang dia


Satu dalam sejutaRamai yang memuji Tengku Ahmad Zaki yang masih mengekalkan hubungan mesra dengan adik beradiknya walaupun sudah dewasa. Walaupun begitu, ada segelintir netizen yang menganggap kemesraan seperti itu tidak sesuai kerana pergaulan adik beradik lelaki dan perempuan ada batasnya.

“Tak salah nak bersweet-sweet dengan abang sendiri. Kalau ada orang kecam, mungkin mereka cemburu sebab mereka tak ada abang seperti ini. Tetapi salute abang yang jaga adik macam ni,” kata netizen.________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90