Top Ad 728x90

Saturday, 8 April 2017

,

Lepas Lakukan ‘Aksi Kunyit’ Atas Katil, Pondan Ugut Teman Lelaki Sebar Video Lucah

loading...

Seorang lelaki menjadi mangsa ugut selepas melakukan ‘aksi’ bersama teman pondannya di rumah sewa pondan tersebut di Flat Sri Sarawak, Kuala Lumpur.

Lepas Lakukan ‘Aksi Kunyit’ Atas Katil, Pondan Ugut Teman Lelaki Sebar Video Lucah
Lepas Lakukan ‘Aksi Kunyit’ Atas Katil, Pondan Ugut Teman Lelaki Sebar Video Lucah

Pada mulanya, pondan dan mangsa yang berusia 24 tahun itu bersetuju untuk melakukan ‘aksi kunyit’ pada jam 4.00 pagi Khamis lalu. Tanpda disedari, pondan yang dikenali sebagai Alia itu merakam video sepanjang aksi mereka berdua di atas katil.

ARTIKEL MENARIK:Warga Emas ‘Jual’ Isteri Dengan Rakan RM20 Sahaja

loading...
Selepas masing-masing memuaskan nafsu, mangsa berdedar dari rumah sewa Alia dan semasa dalam perjalanan, mangsa dihubungi oleh ‘teman wanitanya’ itu melalui telefon.

Alia yang berusia 28 tahun itu mengugut meminta wang sebanyak RM1000 daripada mangsa supaya video aksi lucah mereka berdua tidak disebar di laman sosial.

(Gambar pondan yang mengugut teman lelakinya, maaf terpaksa di’blur)

Selepas rundingan sebanyak RM1000 tidak dipenuhi oleh mangsa, Alia memberi peluang meminta hanya RM500 sahaja, namun mangsa juga enggan membayar walaupun bayaran telah diturunkan.

Bengang rundingan tidak berjaya dengan mangsa, Alia menghubungi ayah mangsa supaya membuat bayaran sekiranya tidak mahu video anaknya tersebar. Jika ayah mangsa masih berdegil, Alia mengugut akan membuat kecoh di tempat kerja ayah mangsa. Hebat juga pondan ni…

Akhirnya, teman lelaki Alia yang juga mangsa ugut ini membuat laporan di Balai Polis Indah, Kuala Lumpur dan polis menahan seorang lelaki berperwatakan wanita di rumah sewa, Flat Sri Sarawak, Kuala Lumpur.


Pengajarannya, lain kali lepas ‘sedap’ jangan lupa bayar… Ahaks!
TehPanas

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90