Header Ads

Koleksi Gambar Romentik Pasangan Sejenis Ditangkap Khalwat

loading...

Masih ingat dengan Rizki yang sempat menjadi jadi pembicaraan ramai kerana merasa malu selepas mengetahui bahwa kekasihnya Lauren adalah seorang lelaki? Begini nasibnya sekarang.

Koleksi Gambar Romentik Pasangan Sejenis Ditangkap Khalwat
Koleksi Gambar Romentik Pasangan Sejenis Ditangkap Khalwat

Koleksi Gambar Romentik Pasangan Sejenis Ditangkap Khalwat Tular|Masih ingat dengan Rizki Budiansyah, yang sempat menjadi jadi pembicaraan ramai kerana merasa malu selepas mengetahui bahwa kekasihnya Lauren adalah seorang lelaki?

ARTIKEL MENARIK: (VIDEO) Korea Utara Rakam Dan Tayang Kepada Dunia Mereka Sedang Musnahkan Aset Tentera USA!!!

loading...

Dimaklumkan sebelumnya Rizki dan Lauren ditangkap khalwat oleh Majlis Agama Pangkalan Bun Bornoe pada malam 23/03/2017 bulan lalu disebuah hotel bajet.

Terkini tidak diketahui dengan jelas bagaimana pihak berkuasa negeri itu menghukum kedua duanya selepas kejadian.

Namun baru baru ini,koleksi gambar romentik kedua pasangan itu menjadi tular dilaman media sosial sekaligus turut menjadi bahan lawak natizen (meme)

Dari penelurusan Eberita.org apa yang menarik dalam hal tersebut adalah Caption gambar yang di unggah oleh Rizki dalam ekaunnya selama 8 bulan menjalin cinta dengan Lauren.

Salah satunya adalah “kenangan masa memancing di hari ahad,rindu si dia yang selalu setia menanti”
Beberapa keping gambar romantik disertakan salah satunya memiliki adegan cium mulut.

Semenjak Isu Rizki menjadi viral, cilakanya natizen pun berbondong bondong memberikan komen hampir di seluruh album milik rizki.

“Saya turut berduka atas apa yang menimpa pakar semak semak” komen salah seorang pengguna media sosial.

sejurus itu komen bertulisan “kusangka juliet rupanya jadian” menjadi komen paling win di ruang komen gambar tersebut.________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments