Header Ads

Akhirnya Penipuan Gadis 14 Tahun Kononnya Dirogol Pakcik Berkopiah TERBONGKAR ! Rupanya Ni Kerja Kau Ye SYAITAN !

loading...

Seorang budak remaja perempuan berusia 14 tahun di tinggal di tepi jalan dekat Aneka Tnah Merah di percayai dirogol oleh seorang pemandu Teksi yang menghala ke kampung dewan peta sebentar tadi.

Akhirnya Penipuan Gadis 14 Tahun Kononnya Dirogol Pakcik Berkopiah TERBONGKAR ! Rupanya Ni Kerja Kau Ye SYAITAN !
Akhirnya Penipuan Gadis 14 Tahun Kononnya Dirogol Pakcik Berkopiah TERBONGKAR ! Rupanya Ni Kerja Kau Ye SYAITAN !

Katanya mangsa menaiki teksi berkenan balik daripada temu janji dengan doktor hospital atas sakit usus yang di deritanya.

ARTIKEL MENARIK:5 Foto Terkini YAM Tunku Khalsom Anak DYAM Tunku Mahkota Johor & YM Che Puan Khaleeda Yang Sangat Comel

loading...

Menurut sumber sama mangsa sudahpun 5 kali melakukan oprate.

Dikutip dari Group facebook IRD Kelantan suspek merupakan seorang tua pemandu teksi Iswara merah ,memakai spek dan berkopiah lari ke arah kampung dewan peta

Bagaimanpun pihak polis sudah sampai kelokasi kejadian atas maklumat ramai.

UPDATE !!!

Polis menafikan dakwaan remaja perempuan dirogol pemandu teksi dalam kejadian Ahad lalu sebaliknya pelajar berusia 15 tahun itu sebenarnya meluangkan masa bersama teman lelakinya di Dabong, Kuala Krai pada hari kejadian.

Ketua Polis Daerah Kuala Krai, Superintenden Abdullah Roning berkata, remaja itu mengaku telah berjumpa teman lelakinya berusia 17 tahun dan melakukan hubungan seks secara suka sama suka.

Katanya, remaja berkenaan yang takut perbuatannya itu terdedah telah membuat laporan palsu dengan mengaitkan seorang pemandu teksi telah merogolnya semasa dalam perjalanan pulang ke rumahnya di Ketereh.

“Tuduhan remaja itu hanya cerita rekaan semata-mata. Kes itu telah dimanipulasikan dan siasatan polis mendapati pemandu teksi seperti yang didakwa sebagai pelaku dalam kes tersebut sebenarnya tidak wujud,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Tambahnya, siasatan lanjut mengenai kes tersebut sedang berjalan.

Semalam polis menafikan laporan seorang remaja perempuan yang menjadi mangsa nafsu buas seorang pemandu teksi apabila dirogol ketika menaiki kenderaan tersebut untuk pulang ke rumahnya di Ketereh.

Kejadian tersebut telah viral di laman sosial facebook sejak kelmarin mengenai seorang remaja perempuan dirogol dan ditinggalkan pemandu teksi di tepi jalan di Tanah Merah.

BViral

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments