Header Ads

11 Foto Baju Terlajak Seksa, Janna Nick Habis Teruk Dikecam

loading...

Pelakon Janna Nick memang teruk dikritik dan dikecam oleh orang ramai apabila fesyen bajunya dilihat seperti tidak memakai baju.

11 Foto Baju Terlajak Seksa, Janna Nick Habis Teruk Dikecam
11 Foto Baju Terlajak Seksa, Janna Nick Habis Teruk Dikecam

Baju itu dipakai ketika Anugerah Drama Festival Kuala Lumpur (DFKL) yang berlangsung di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) pada 9 April 2017.

ARTIKEL MENARIK:"Syuk Perosak Kumpulan Joras, Mulut Longkang..." Luahan Penonton Tentang Lawak Joras

loading...

Pelakon ini sebenarnya sudah menjangka akan dikritik hebat dan bersedia menerima kecaman.

Untuk pengetahuan, pakaian itu dikritik kerana pemilihan warna kain seakan-akan kulit badan yang membuatkan ia kelihatan seperti terdedah walaupun hakikatnya tidak begitu.

Ini komen Janna Nick:

"Saya dah boleh agak pakaian itu pasti mendapat kritikan walaupun sebenarnya baju itu tidaklah SESEKS1 seperti ditonton di televisyen.

"Kalau diikutkan, saya perlu pakai baju tersebut bersama jaket, namun atas sebab masalah teknikal, jaket itu tak dapat dipadankan bersama,"

“Lebih mengejutkan, foto saya mengayakan baju itu turut mendapat ratusan komen di laman Instagram tetapi saya menerima semua kritikan dengan hati terbuka.

“Malah, saya juga mengambil keputusan untuk tidak memadam gambar tersebut demi menghargai hasil kerja pereka baju itu,"

“Saya mengakui kesilapan ini. Saya anggap kritikan dan nasihat itu tanda mereka sayangkan Janna Nick.

“Saya mohon maaf diatas kesilapan ini dan berjanji tak akan mengulanginya lagi. Kalau ada benda yang kurang menyenangkan, harap peminat dapat beri teguran ikhlas.

“Saya masih dalam proses pembelajaran dan selepas ini saya akan lebih peka tentang penampilan di hadapan khalayak ramai,”

Kerana dikritik Janna telah membuang komen-komen di gambar itu tetapi tidak memadam foto itu demi menghargai hasil kerja pereka fesyen berkenaan.cats1.jpg

cats2.jpg
cats.jpg

cats3.jpg

cats4.jpg

cats5.jpg

cats6.jpg

cats7.jpg

cats8.jpg

cats9.jpg
Berita Memey

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments