Header Ads

[VIRAL] Tak Percaya ?! Belimbing Buluh Bantu Kulit Hitam jadi Putih Hanya dgn 1 Malam, Jgn Terkejut Bila Baca 7 Langkah Mudah

loading...

(ViraL) Tak Percaya ?! Belimbing Buluh Bantu Kulit Hitam jadi Putih Hanya dgn 1 Malam, Jgn Terkejut Bila Baca 7 Langkah Mudah

[VIRAL] Tak Percaya ?! Belimbing Buluh Bantu Kulit Hitam jadi Putih Hanya dgn 1 Malam, Jgn Terkejut Bila Baca 7 Langkah Mudah
[VIRAL] Tak Percaya ?! Belimbing Buluh Bantu Kulit Hitam jadi Putih Hanya dgn 1 Malam, Jgn Terkejut Bila Baca 7 Langkah Mudah


Wanita mana yg taknak putih gebu kannn..rahsia turun temurun nie mmg tak pernah lagi dikongsi...kalau ramuan nie kongsi, boleh tutup kedai habis kosmetik ratus-ratus ringgit tu..

ARTIKEL MENARIK:
1. MOHON DIBACA … !!! Khasiat Buah Kurma dan Begini Cara Rasulullah Memakannya

2. Jangan Malas Cukur Bulu Kemaluan Jika Tidak Ingin Kena Penyakit Ini!

3. Lihat Apa Yang Terjadi Jika Anda Meletakkan Bawang Putih Di Telinga... ((SEMOGA BERMANFAAT))

4. Terbukti!! Cara Ini Dapat Memutihkan Gigi Dalam Masa Seminit Sahaja. SILA SHARE!

5. Rendam Kaki Anda Ke Dalam Air Garam Hangat Selama 30 Minit, Anda Akan terkejut Dengan Apa Yang Terjadi !!



loading...

7 langkah je diorang sharing mcm mana nk guna belimbing buluh nie jadi bahan kosmetik termahsyur di dunia...shhhhh...baca diam-diam,hadam slow-slow..SHARE laju-laju !!!

Wanita mana lah yg tidak inginkan mempunyai kulit muka yang putih dan bersih. Kulit yang bersih dan cerah tentu akan buat muka terlihat makin cantik dan menarik. Bermacam langkah telah diambil untuk memperoleh muka yang putih, kerapkali dengan produk yang harganya mahal juga harus mereka bayar untuk tampil makin cantik.

Nyatanya ada satu di antara langkah alami yang dapat anda cuba untuk terlihat menarik dengan kulit putih Ladies. Anda boleh cuba memakai masker belimbing wuluh. Jika dikonsumsi, belimbing wuluh mampu memberikan anti-oksidan yang melindungi kulit dari radikal bebas serta

membuatnya awet muda. Ini lantaran belimbing wuluh memiliki kandungan vitamin C dan vitamin A yang baik untuk kulit.

untuk buat dan menerapkan masker belimbing wuluh untuk bikin cerah muka hanya kurun waktu semalaman saja.

Sediakan :
~ 10 buah belimbing wuluh
~ air hangat

Langkah Buat dan Aplikasi :

1. Bersihkan bersih belimbing wuluh.
2. Haluskan hingga lumat.
3. Berikan sedikit air hangat jika sangat kental.
4. Bersihkan muka dengan sabun pembersih muka.
5. Berikan di muka.
6. Diamkan selama lebih kurang 10 menit.
7. Gosok kulit muka agar beberapa sel kulit mati hilang dan muka jadi lebih cerah dalam semalam.

Waktu yang cocok untuk memakai masker ini yakni sebelum tidur. Kandungan flavonoid dalam masker belimbing wuluh akan menolong kulit peroleh kembali kondisi terbaiknya hingga bisa terlihat lebih cerah dan cantik berseri esok hari.

Bagaimana Ladies, begitu ramah di kantong bukan? Kerjakan senantiasa treatment alami agar kulit lebih sehat dan terlepas dari bermacam masalah kulit yang beresiko. Selamat mencuba!

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments

Powered by Blogger.