Top Ad 728x90

Monday, 20 March 2017

[VIDEO] Proton Wira Langgar Anggota Polis Seperti Binatang Sehingga Patah Kaki!!!

loading...

Semakin menjadi-jadi kejadian di jalanraya yang pelik di Malaysia sekarang ni. Kali ini mangsa adalah seorang anggota polis yang dilanggar oleh sebuah kereta Proton Wira berwarna hijau.

[VIDEO] Proton Wira Langgar Anggota Polis Seperti Binatang Sehingga Patah Kaki!!!
[VIDEO] Proton Wira Langgar Anggota Polis Seperti Binatang Sehingga Patah Kaki!!!

Anggota polis yang dikenali sebagai Johar Bin Bagini menjalankan tugas ‘cut off’ (memberhentikan kenderaan serta merta) namun tidak diendahkan oleh pemandu kereta Proton Wira tersebut malah terus melanggar mangsa malah tiada brek langsung.

ARTIKEL MENARIK:loading...

Kejadian yang berlaku di Lebuh Raya Pasir Gudang, berdekatan simpang Permas Barat itu berlaku sekitar jam 2.40 petang tadi menyebabkan mangsa mengalami patah kaki kiri.

Jika dilihat daripada kandungan video yang dirakamkan oleh orang awam itu, kelihatan Johar tidak sempat mengelak walaupun sudah berada di tepi jalan seperti pemandu kereta Proton Wira tersebut sengaja merempuh Johar.

Atas kecekapan pihak polis, akhirnya pemandu Proton Wira no.pendaftaran BGY9680 itu berjaya diberkas di Jln. Rose Merah selepas polis melepaskan dua das tembakan.

Suspek seorang lelaki Melayu dikenali sebagai Ahmad Riza Bin Ishak cedera di bahagian belakang terkena tembakan.

Klik link dibawah untuk menonton video kejadian tersebut;

* Video Proton Wira Langgar Anggota Polis Seperti Binatang Sehingga Patah Kaki.

Adakah pemandu yang merupakan suspek itu juga seorang OKU seperti perempuan cina yang melawan arus dan merempuh sehingga mati tempoh hari? Jangan polis yang menembak tu pula yang masuk penjara sudah…

Sumber

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90